Świetny pomysł, no ja jestem raczej za t-shirt'em ale mimo wszystko jest rewelacyjne i ten nick jak najbardziej spoko Ja jestem za kolorem Fioletowym i właściwie wydaje mi się, że Czarny kolor też będzie fajny. Przecież nie musi być od razu mrocznie, koszulka czarna i białe napisy wydaje mi się że wyglądałoby to fajnie albo biała i czarne napisy
Ogólnie jestem otwarta na wszelkie pomysły tylko nie róbcie tej koszulki żółtej Plisss !
Wysłany: Czw 12 Lis, 2009 06:17
Czy wie już ktoś czy coś postanowiono z koszulką ?
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Instrument/y: B&S 3137
Ustnik/i: Marcinkiewicz E17, JK 3C
Wysłany: Czw 12 Lis, 2009 10:35
Kolego, niby kto miałby wiedzieć co?
Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś oficjalnego zapraszam do mnie, po co klikać domysły na następne kilka stron?
Koszulki są przewidziane na początek roku 2010.
Będą ładne i na pewno się spodobają. Wiem, że każdy chciałby mieć wszędzie swoje 3gr, ale polecam zwolnić trochę.
W zamian może warto pomyśleć o kolejnym spotkaniu Trumpeters? Myślę, że to dużo lepsze i bardziej potrzebne ulokowanie sił.
_________________ „Life is something like a trumpet. If you don't put anything in, you won't get anything out.”
Instrument/y: Roy Benson TR 101
Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 07:45
Jestem dość nowym użytkownikiem ale dorzucę swoje 3 gr.
A więc tak byłem na pewnym forum administratorem i tam także robiliśmy swoje koszulki pomysł na początku był taki sam jak wasz i także chcieliśmy mieć nick'i ale się okazało że wtedy nie będzie żadnych zniżek mimo to że bardzo dużą ilość braliśmy (około 300) bo każda koszulka była wykonywana z innego projektu dlatego nie chcieli dać cen hurtowych i gdy zrezygnowaliśmy z nick'ów tylko wszyscy mieli takie same to wtedy sie okazało że na jednej koszulce zaoszczędziliśmy 10 zł.
A więc wybór należy do was ale ja piszę się na każdą koszulkę;)
Instrument/y: Yamaha
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 3c
Wysłany: Pon 05 Kwi, 2010 09:36
Pomysł ciekawy czekam na wykonanie
_________________ _______________________________________
Muzyka odrywa od rzeczywistości
pozwala płynąć z nurtem pięcioliniowym
sprawia iż człowiek jest
kimś więcej...
Wysłany: Pon 19 Kwi, 2010 19:12
dokładnie jak daleko z naszymi koszulkami ? ;>
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Pomógł: 15 razy Wiek: 16 Posty: 379 Skąd: Lipno/k. Włocławka
Wysłany: Pon 19 Kwi, 2010 20:36
Moim zdaniem najlepiej było by załatwić z 10 sztuk i wystawić je na sprzedaż na allegro. Kto z forum bedzie chciał ten kupi. Jeżeli koszulki będą schodzić, można zamawiać więcej.
_________________ Pomyśl... Jakbyś grał, gdybyś przeznaczył czas spędzony przed komputerem na doskonalenie się na trąbce???
Wysłany: Pon 19 Kwi, 2010 21:00
Nie wiem czy jest to dalej w planach ale na koszulce ma być nick z forum ..
Ja mam taki pomysł. Na innym forum, na którym jestem użytkownikiem zrobiono tak:
Administrator założył temat w którym podał cenę koszulki i przesyłki, dane do przelewu i załączył wzór koszulki. temat był ważny tydzień. W temacie, ten kto chciał koszulkę pisał takiego posta:
[DANE TELEADRESOWE]
W tytule przelewu trzeba było napisać nick z forum aby Admin wiedział komu wysłać. Po tygodniu temat Admin zamknął. zamówił koszulki temu kto się wpisał i WPŁACIŁ PIENIĄDZE (żeby potem nie było że ktoś się wpisał, admin zamówił a pieniędzy nie dostał)
W przypadku kiedy temat był już zamknięty, a nazbierało by się nowych chętnych, znowu była przeprowadzana taka akcja.
Myślę ze jest to bardzo dobry pomysł i nie będzie żadnych komplikacji. I zwracam się z prośbą do Admina żeby w końcu te koszulki miały swój finał
Pozdrawiam !
Wysłany: Pon 19 Kwi, 2010 21:15
Pamiętam o koszulkach. Proszę o wyrozumiałość - już piszę, co z nimi.
Sprzedaż na allegro raczej nie jest ani odpowiednia, ani potrzebna. Tak jak wpisywanie swoich danych osobowych w publicznym temacie...
Rozkolportuję koszulki osobiście pomiędzy chętnymi, dane też przekażemy sobie prywatnymi kanałami.
Przygotuję projekt podglądowy, żeby każdy mógł zobaczyć co planujemy. Później rozreklamuję ofertę i zbiorę chętnych. A jak już zbiorę chętnych i każdy będzie wiedział co kupuje, to muszę wyłożyć kasę i robimy...
Zabieram się za projekt i ofertę, odezwę się w nowym temacie dla kupujących.
Pozdrawiam,
Kamil
_________________ „Life is something like a trumpet. If you don't put anything in, you won't get anything out.”
Wysłany: Wto 20 Kwi, 2010 10:01
Zgadzam się z Kamilem. Pomijając kwotę, wg mnie na forum można zauważyć zaufanie między użytkownikami, także, jak wcześniej wspomniał Kamil, allegro też jest zbędne. Pytaniem jest tylko projekt, bo pewnie każdy będzie chciał coś zmienić, ale to za jakiś czas. Fajnie gdyby motyw z nickami wypalił.
_________________ Jeśli okazałem się pomocny kliknij
Wysłany: Czw 22 Kwi, 2010 19:11
Dla zaspokojenia (albo przeciwnie - wzmożenia ) apetytów zamieszczam projekt koszulek.
Nie jest on końcowy, bo teraz jeszcze negocjacje z drukarnią odnośnie kosztów, a te mogą spowodować zmiany...
Koszulki są jedną z wielu spraw, jakie w tym roku serwis ma do zrobienia, więc przy okazji również proszę o cierpliwość.
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Czw 22 Kwi, 2010 22:43
ja też jestem za 1
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum