Witam wszystkich!! nie wiem czy to dobry dział ale uznałem że tu chyba będzie najlepiej... a więc od dłuższego czasu myślałem nad zakupem koszulkiklubowej ale jest pewne aleprzekopałem forum i nie natknąłem się na taki temat myślałem aby coś takiego zorganizować.Mój pomył był by taki że na przodzie koszulki umieścić logo forum a z tyło logo i np. pod nim nic jaki się ma na forum..Co wy o tym sądzicie i czy jest jakiś sens tego
Instrument/y: Schagerl 1000 L
Ustnik/i: Yamaha 16C4 GP, CKB 1.5C
Wysłany: Pon 15 Cze, 2009 00:00
Tak, ale przydałoby się ujednolicić graficznie tą prasowankę. Koszulka klubowa byłaby lepsza, bo zapewne lepiej wykonana. Pozostają dwa pytania: 'Kto by stworzył grafę?' i 'Kto by ją kupił?'
przygotowanie graficzne owej koszulki raczej nie będzie aż tak wielkim wyzwaniem kiedyś troszke się zajmowałem takimi sprawami graficznymi... spróbuje coś przygotowac
[ Dodano: 2009-06-15, 16:09 ]
używając naszego loga i modyfikując nieco czcionke gdyż nie mogłem znaleść pasującej stwożyłem cos takiego
No wieczur według mnie to jest genialne,nawet ja sobie tego tak nie wyobrażałem xDD projekt super wygląda a zapewne jeszcze lepiej by wyglądał na żywo....teraz by się przydało zebrać zamówienia i zamówić [/b]
Fajne, a czy mógłbym zaproponowac żeby napis """trąbka to nasza pasja"""" był troszkę wyżej, żeby był widoczny jeśli ktoś włoży koszulkę do spodni. To tylko moja nieśmiała propozycja
Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 12:51
Ja bym ten napis zostawił tak na samym dole Fajnie tak jest.
Ale te koszulki to świetny pomysł
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1384 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 14:46
moj bend robił takie koszulki niedawno. Chyba 30 zł od koszulki było. Mogę się dopytać o wszystko. Jeśli nie, to wiele firm, które wykonują takie wprasowanki wystawia się na allegro. Pozdrawiam
owszem jest wiele takich firm na allegro, jednak musimy wsiać pod uwagę iż dana firma z allego tez chce zarobić na tym, a majac jakies znajomości to cena będzie niższa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum