Przesyłka listem poleconym na adres kupującego: 6zł
(Możliwe inne formy przesyłek oraz odbiór osobisty w Warszawie lub Bydgoszczy - zainteresowanych proszę o kontakt.)
Dane konta bankowego:
mBank 02 1140 2004 0000 3702 6626 8185
(Wystarczy podać nick oraz typ i rozmiar koszulki w tytule przelewu.)
Uwaga! Do każdej koszulki 3 zakładki Trumpeters.pl w prezencie!
W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu pod adresem kamil@trumpeters.pl lub poprzez wiadomość na forum.
Zamieszczam zdjęcia koszulek. Wszystkie koszulki mają identyczne nadruki, koszulki T-shirt nie mają oczywiście kołnierzyków.
Przedstawione są koszulki damskie - ze względów estetycznych.
Zachęcam do zakupu!
Koszulki przysłużą się promocji trąbki i trębaczy, a sprzedaż wspomoże dalszy rozwój serwisu.
Na horyzoncie obchody 5-cio lecia!
(Byłem już na pierwszym spacerze - posiadanie unikalnej koszulki trębaczy zapewnia fantastyczne samopoczucie... )
Instrument/y: B&S 3137
Ustnik/i: Marcinkiewicz E17, JK 3C
Wysłany: Sro 04 Sie, 2010 23:43
Jeszcze kilka informacji dodatkowych, ale całkiem istotnych.
Z obserwacji:
- rozmiary koszulek damskich generalnie wypadają jako małe, proszę drogie Panie o wzięcie tego pod uwagę
- dla odmiany rozmiary koszulek męskich wypadają jako duże, więc Panów proszę raczej o nie przewymiarowane oceny swojej postury - według mnie koszulki XXL śmiało spełnią rolę tych XXXL
Koszulek T-shirt jest w tej serii tylko 8 sztuk, więc pewnie szybko się rozejdą wśród kilku chętnych.
Najbliższa okazja do nabycia koszulek to oczywiście spotkanie Trumpeters 2010 w Łodzi.
Na pewno uwiecznimy je i zaprezentujemy na zdjęciach!
Pozdrawiam,
Kamil
_________________ „Life is something like a trumpet. If you don't put anything in, you won't get anything out.”
Jako szczęśliwy posiadacz koszulki Trumpeters przyłączam się do apelu Kamila o nieprzeszacowywaniu własnej rozmiarówki.
Koszulki męskie są dość szerokie dlatego proponuję dobrze się zastanowić nad rozmiarem.
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Sro 11 Sie, 2010 18:36
tak, ja popieram marioo_88, zamiast XXL ("mój" rozmiar) musiałem wziąć XL...
polecam się śpieszyć, naprawdę świetnie się nosi, no a jakie spojrzenia ludzi...
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Wysłany: Pon 16 Sie, 2010 15:32
Ja też dziś dostałem i jestem zadowolony. Całkiem fajnie się nosi.
Jak poprzednicy wspominali - lepiej wziąć mniejszą. Rozmiar M spokojnie pasuje na 180 cm.
Życzę przyjemnego noszenia.
Pozdrawiam,
buler's
_________________ Jeśli pomogłem kliknij <b>pomógł</b>.
Wysłany: Nie 12 Cze, 2011 12:20
koszulki 1 klasa, fajnie wyglądają, porządnie zrobione i co najważniejsze wygodne
Warto było kupić
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
To może moje przysłowiowe "3 grosze" - jako wtrącenie do tematu - pomogą rozreklamować pozostałe egzemplarze koszulek
Na prawdę dobrze wykonana koszulka, porządnego producenta z naszym roztrąbionym logo Nabyłem T-shirt także materiał bardzo przyjemny i miły. Pomyślcie tylko: idziecie gdzieś na 2 końcu Polski w takiej koszulce i nagle podbiega ktoś i pyta się o Twoje imię bo jest naszym forumowiczem
Mały off-top: może jeśli już kupicie wszystkie koszulki (a jest okazja przed wakacjami) to może każdy z jej posiadaczy opisze swoje przypadkowe spotkanie z innym forumowiczem gdzieś podczas wakacji w zupełnie nieoczekiwanych okolicznościach ???? Taka sytuacja może mieć miejsce więc można to z góry założyć
Taki oto pomysł mi teraz wpadł do głowy
P.S. Już poszukują kogoś z koszulką trumpeters.pl
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum