Instrument/y: Conn Director 17B Coprion Bell 1960's
Ustnik/i: Jet-Tone Al Hirt model A
Wysłany: Wto 28 Cze, 2011 14:26
nasza skromna orkiestra z Roczyn w skladzie 25 osob zdobyla zloty dyplom i 3 miejsce ex aequo z jakas inna orkiestra (2 miejsca nie bylo) ogolnie to nie sadzilismy za az tak dobrze nam pojdzie takze radosc byla przeogromna
Pomógł: 15 razy Wiek: 17 Posty: 382 Skąd: Lipno/k. Włocławka
Wysłany: Wto 28 Cze, 2011 18:54
Ja ogólnie jestem zachwycony grą Waszego Kapelmistrza z Roczyn
My byliśmy tacy "niebiescy", sami widzieliście pewnie, że połowa to u nas dzieci 10-12 lat
Ale ogólnie jestem zadowolony, że tam pojechałem
Pan Roman Marczyński, od dzisiaj mój wzór, można by rzec ideał
_________________ Pomyśl... Jakbyś grał, gdybyś przeznaczył czas spędzony przed komputerem na doskonalenie się na trąbce???
Pomógł: 15 razy Wiek: 17 Posty: 382 Skąd: Lipno/k. Włocławka
Wysłany: Wto 28 Cze, 2011 19:35
Najbardziej mi sie podobało wykonanie popularnego "Rocky'ego". Na YT jest wersja, w której Pan Roman grał w średniej skali, a wczoraj na koncercie w Kozach to gwizdał aż miło. Tak apropos... Co to za trąbeczka z takim fajnym lakierem?
_________________ Pomyśl... Jakbyś grał, gdybyś przeznaczył czas spędzony przed komputerem na doskonalenie się na trąbce???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum