Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1395 Skąd: Kraków/Częstochowa
Wysłany: Nie 26 Cze, 2011 21:02
Dziękujemy, dziękujemy Było bardzo ciężko, bo poziom orkiestr był naprawdę wysoki. Poziom orkiestr bardzo mnie zaskoczył. Oby więcej takich imprez, pomimo małych problemów z pogodą
Wysłany: Nie 26 Cze, 2011 22:01
No niestety, ale do problemów z organizacją ZOSPRP zdążył nas przyzwyczaić
Camillus, tak w ogóle to brawa za świetny występ - blaszane "mięcho" u Was to po prostu miodzik dla ucha
Wysłany: Pon 27 Cze, 2011 21:02
Chętnych do wysłuchania naszego koncertu konkursowego zapraszam do obejrzenia. Jakość nie jest najlepsza, słabo słychać różnice dynamiczne i brzmienie orkiestry jest dosyć spłaszczone, aczkolwiek zawsze można coś z tego wyłapać
Jeśli kogoś interesują profesjonalne nagrania, mam dostęp do płyt z nagraniem naszego koncertu noworocznego z okazji jubileuszu 100-lecia orkiestry 1910-2010. Pozdrawiam
havk, na prawdę kawał dobrej roboty Jestem pod wrażeniem wykonania !!!! Dynamika, artykulacja i każdy wie co i jak zagrać. Brawooooooo !!!
Powiedz mi tylko kogo jest ten Marsz Husaria oraz Alcazar ?? Ciekawe pozycje. Nie znałem wcześniej ...
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Good job !!! Uwertura wymagająca dla wszystkich także wyzwanie podjęte z powodzeniem Nie wiele orkiestr ma szansę wykonać Shostakovicha. Jestem pod wrażeniem, na prawdę
I dlatego nie ma się co dziwić wygranej festiwalu Oby wszystkie amatorskie orkiestry miały możliwości (w sensie składu i instrumentarium) aby tak grać ... Daj Panie Boże
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum