znalazłem taki utwór ale niestety na kasecie i jest w kiepskiej jakości a nie znam autora żeby się zaopatrzyć w jakąś lepszą wersję
czy ktoś z Was wie kto to gra albo jaki jest tytuł albo może ma jakieś przypuszczenia?
możliwe że pochodzi ze składanek cafe del mar albo st germain ale jak na razie tam go nie odnalazłem
będę wdzięczny za każdy trop
Ładne dla mnie to coś w stylu a la Stańko, lubię taką melancholię. Kto gra? Nie mam zielonego pojęcia ,, hmmm
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 18:34
Mnie to bardziej pod Bottiego pasuje...
PS. St. Germain to nie seria Składanek, tylko francuski DJ nu-jazzowy. Bardzo dobry. Nazywa się Ludovic Navarre. Współpracuje z trębaczem Pascalem Ohse. Pozdrawiam
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1396 Skąd: Kraków/Częstochowa
Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 21:33
Immortal4ever, oczywiście ze to Botti. Płyta A Thousand Kisses Deep. Utwór ma taki sam tytuł.
PS. St. Germain to nie seria Składanek, tylko francuski DJ nu-jazzowy. Bardzo dobry. Nazywa się Ludovic Navarre. Współpracuje z trębaczem Pascalem Ohse. Pozdrawiam
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 22:03
Wolałem się upewnić. Jednak nie ma co się wygłupiać bo nie wiedzieć czemu przyszedł mi do głowy zupełnie inny tytuł choć też Bottiego. Jeszcze awantury bym narobił...
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum