Trumpeters.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Kultura na forum!
havk 

Instrument/y: Yamaha 4335G
Ustnik/i: Stomvi 4C Marcinkiewicz 7-S

Wysłany: Pon 21 Sty, 2008 22:35   Kultura na forum!

Witam. Piszę tego posta ze smutkiem, który mnie ogarnia, kiedy widzę, co od kilku dni dzieje się na forum. Niestety, coraz częsciej w postach uzytkowników oraz modow, w tym nawet i moje posty są niezbyt miłe, za co przepraszam, widzę pewną pogradę dla innych userów. Proszę wszystkich, aby zastanowili się, zanim cokolwiek napiszą. Rozumiem wasze poirytowanie, kiedy widzicie niezbyt mądre posty, ale to zadaniem moderatora jest pouczanie usera. Proszę was o wyrozumiałość. Nie róbcie sobie chamskich zartów z młodszych kolegów, którzy czasem palną jakąs głupote. W regulaminie jest to zaznaczone. Proszę wszystkich, aby kazdy, kto przeczyta tego posta wrócił do regulaminu, przeczytał go uwaznie i stosował się do kazdego zagadnienia umieszczonego w nim. Na forum preferujemy kulturę osobistą, oraz relacje między ludzkie - pozytywne relacje międzyludzkie. Pozdrawiam.

adam113 

Instrument/y: Tr- Schagerl T-2000S, Kor- Amati ACR 500
Ustnik/i: Bruno Tilz 1CE , Hammond & Designe 4ML

Wysłany: Pon 21 Sty, 2008 22:41   

PRZYŁĄCZAM SIĘ DO TEGO POSTU

KILKA RAZY BYŁEM TROCHE NIEMIŁY WIĘC PRZEPRASZAM WSZYSTKICH KTÓRYCH MOGŁEM URAZIC

Bazyl 
Trumpet Rules!!:)

Instrument/y: J.Michael TR-380
Wysłany: Pon 21 Sty, 2008 23:02   

Cos dziwnego sie ostatnio dzieje na tym forum.. Zróbcie z tym porządek. Bo ludzie zamiast tutaj uczyć sie czegoś na temat trąbek zaczną rzucać sie mięsem.. Tak to nie może być :!:

eliasztp 
jazz trumpet

Instrument/y: YTR 4335G
Ustnik/i: Yamaha 16C4 GP

Wysłany: Pon 21 Sty, 2008 23:04   

Proponuję, zeby w razie jakies osobistych problemow miedzy forumowiczami nie pisac tego na oficjalnym forum, tylko zeby osoby zainteresowane rozmawialy poprzez wiadomosc prywatna

gryzek 
uczeń :)

Instrument/y: Getzen 300series
Ustnik/i: Bach 7C,3C, Kelly 3C

Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 13:11   

Zgadzam się i wiem ,że moje posty też nie były mądre ale obiecam że będąbardziej pouczające

Immortal4ever 
Uwaga Dyslektyk

Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C

Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 13:51   

Pouczajace czy nie to swoją drogą...ważne by nie budziły takiej lawiny emocji i coś...cokolwiek wnosiły do dyskusji...

damalu 

Instrument/y: YTR 4335 GS
Ustnik/i: Vincent Bach 1 1/4 C

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 15:40   

I ważne: PISANIE NA FORUM NIE POWINNO PEŁNIĆ ROLI NABIJANIA BEZSENSOWNYCH POSTÓW. Jeśli chcecie podziękować za poradę, to napiszcie pw, albo kliknijcie "pomógł"(jeśli jesteście autorami tematu) . Nie śmiejcie się z początkujących trębaczy. Jeśli pomożecie dziś nowemu trębaczowi, to za kilka lat może okazać się, że to on będzie pomagał wielu innym użytkownikom, dając im mądre rady.

mischka 
fajny koles;)

Instrument/y: fajny
Ustnik/i: tez fajny

Wysłany: Pią 05 Wrz, 2008 20:12   

a tak odbiegajac od tematu to jak to zrobic zeby pod moimi postami pokazala sie ikonka pomogl...

zauwazylem ze u jednych to jest a u drugich nie, u mnie nie ma:(

Kamil 

Instrument/y: B&S 3137
Ustnik/i: Marcinkiewicz E17, JK 3C

Wysłany: Pią 05 Wrz, 2008 20:17   

Ikonkę 'pomógł' widzi autor danego tematu. Czyli widzisz je np. tu. :roll:
Jeśli ktoś Ci pomógł w problemie, to dajesz mu punkt. Oczywiście sobie nie możesz dać. ;)

A pod Twoimi postami ikonkę 'pomógł' widzą autorzy tematów, w których się wypowiadasz. :)

Odpowiedz do tematu