witam, jestem zainteresowany kupnem bacha 3c ale tylko corp. od kilku lat gram na zwykłym 7c jest juz troche zniszczony, wiec che sie przezucic na cos bardziej ambitniejszego mialem juz przy ustach tego bacha wiec wiem czym on pachnie, zalezy mi na ustniku z nieco ostrzejszym rantem, w tej 7 mam za ostry i "wzyna" mi sie on w usta jak zbyt mocno dociske i szybko padam....taze jak ktos ma takiego na sprzedaz to prosze o kontakt gg 10015679 lub pw
Instrument/y: Schilke s32
Ustnik/i: 3c,5c,7c Vincent Bach corp
Wysłany: Pią 02 Lip, 2010 22:42
Masz dokładnie tak samo jak ja też tak miałem że brzydko mówiąc wrzynał mi się w usta:):d Co do tego ustnika jest naprawdę lux gra na nim sam Vlado Kumpan:) Zgłoś się do naszych kolegów z forum Mischka lub gamon powinni ci pomóc:) Jeśli cena będzie do 200 zł bierz śmiało:) Myślę że w jakimś stopniu pomogłem:d pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum