Witam
Poszukuję futerału materiałowego z możliwością noszenia na ramieniu lub plecach. Koniecznie powinien mieć kieszeń na nuty. Cena w granicach 130 zł.
Koleżanko takie małe futerały nie mają jakiejś dużej kieszeni aby nosić w nich nuty. Co więcej pogną się na pewno. Ostatnio, że mam styczność z instrumentami Kuhnl&Hoyer dostałem trabkę na testy w takim futerale jaki masz w linku. Kosztuje niestety troszkę więcej ale jest najtańszy wśród futerałów konkurencyjnych firm i bardzo praktyczny.
Chyba, że może ktoś zaoferuje Tobie używany. Nie mam informacji kto miałby na sprzedać gig bag do 130 zł. Zaproponowałem dlatego coś innego. Jeśli nie o to Tobie chodziło, to potraktuj mój post w charakterze czystej informacji. Pzdr
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum