Mam kłopot zgubiłem tak zwanego grzybka od tłoczka trąbki Jupiter, ciągle mi się odkręcał aż w końcu go zgubiłem, szukałem rożnych ofert a internecie ale jakoś nikt nie chce mi pomoc... jeśli ktoś ma trąbkę Jupiter i nie zależny mu na tej nakrętce to chętnie odkupie. Musi być od trąbki firmy Jupiter, ponieważ od Amati Yamahy Kinga gwint nie pasuje i pewnie od innych tez nie będzie pasować:(
jeśli nie wiecie o co kaman to spróbuje to narysować
[===] <----ten ''grzybek'' oto się właśnie rozchodzi cala afera
I I <---ten słupek
I I
I I <----tłoczek ;d
I I
I I
PS sorki ze nie wstawiłem zdjęcia ale jestem nowy tutaj i jeszcze nie ogarnolem
Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Wto 15 Cze, 2010 11:57
Zapewne chodzi Ci o to: (trzy guziki z masą perłową na dole pudełka)
http://band-orchestra.mus...WBZ4DS&ZYXSEM=0
Najlepsza nazwa tego "grzybka" to finger button. Nie podejmę się tłumaczenia na polski bo nazwa "guzik pod palec" jest chyba mniej udana.
Spróbuj się skontaktować z jakimś dystrybutorem Jupitera albo serwisem, może będą mogli Ci pomóc. Proponuję też przedzwonić do Zbyszka Zygmunta z www.music-concept.pl On pewnie będzie wiedział co z tym fantem zrobić.
Pozdrawiam
Instrument/y: jupiter
Wysłany: Wto 15 Cze, 2010 13:08
ok będę dalej kombinować dzięki:(
[ Dodano: 2010-06-16, 21:02 ]
Temat już do usunięcia, jak mam placi 500PLN za 3 ,,guziki pod palec'' to wole na tokarni sobie dorobić za free :p
pozdrawam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum