ale żeś dowalił . Nie dość że ciężko zdobyć posrebrzany to chcesz złoty ? poza tym 68 C( nie wiem czy wiesz MC a C to dwa różne kociołki może nie zwróciłeś uwagi ?) nie jest odpowiednikiem bacha 3C , tylko tak jak wspomniał kolega wcześniej bacha 1 1/2 b/c . Odpowiednikiem 3C nie tylko wg. tabelek ale także w praktyce mogę uznać 60/65 MC , na których także grałem .
Miałem 68 MC przez miesiąc czy dwa . Z początku rewelacja , potem przestał mi pasować , być może przez ten kociołek MC , który jest całkiem inaczej zbudowany niż klasyczne kociołki C , B , D , E .
U Bartosza Gaudyna koszt nowego Laskeya to 340 zł . W Stanach używka 20-30 $ , nówka 40-50 .
Niedługo będę coś kupował kilka laskeyów "w ciemno" na ebayu , to będe miał coś na zbyciu ale to w drugiej połowie marca .
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum