Interesują mnie te dwie trąbki. Bach Stradivarius 37 ML lub Yamaha 6***. Cena do 2000zł, może być do drobnej renowacji z zewnątrz byle bez wgnieceń i pęknięć. Oferty proszę przesyłąć na priv lub gg 1300391. Mile widziana oferta z Poznania i okolic.
a tak z ciekawości czystej, bo nie mialem okazji porównać. czy bach stradivarius i yamaha 6 to instrumenty tej samej klasy (nie chodzi mi o cenę). ?
pozdrawiam
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Sro 01 Cze, 2011 18:25
Tak, oba modele są klasyfikowane przez producentów jako profesjonalne. Jednak na Bacha jest większe parcie niż na Yamahy. Wynika to z tego że wielu trębaczy bardziej jednak docenia walory Bacha... Można też mówić że mamy do czynienia z pewną modą na Bachy Stradivariusy. Generalnie trąbki leżą na tej samej półce.
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
havk, akurat niedawno miałem okazję kupić za 2100 stradi z 70 i jedyna jego wada to schodzący lakier A jeszcze się odnosząc do mojego poszukiwania ofert może być jakikolwiek stradivarius, niekoniecznie 37.
Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1396 Skąd: Kraków/Częstochowa
Wysłany: Sro 01 Cze, 2011 20:34
julek2107, takie okazje są naprawdę rzadkie i nie sądzę, abyś na takie trafił na forum Przeczesuj allegro - czasem można wyhaczyć takie instrumenty wprost z wyprzedaży w operach lub filharmoniach. Pozdrawiam
Yamaha Ytr 632 - ( protoplasta modelu 6310z , Bobby shew) po profesjonalnym remoncie ,bardzo dobry stan techniczny i wizualny ,
trabka z lat 70 - wyprodukowana w Japoni.
Vincent Bach Stradivarius 37ML , rok prod 1980r , po profesjonalnym remoncie , bardzo dobry stan techniczny i wizualny ,
Obie trabki sa bez lakieru , ( raw brass)
Wiecej zdjec wysle na maila , tel 784061420 , GG 666551
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum