Wysłany: 2010-07-15, 11:07
Będzie mi potrzebna do grania wszędzie a przede wszystkim do tego by ustabilizować moją technikę gry.Gram aktualnie na chińskim dyrdymale co brzmi nie wszędzie.Testowany wielokrotnie przez mojego nauczyciela i nazwany rynną.Grałem już na innych trąbkach - Yamaha 4335G i grało się świetnie. Grałem też na xeno mojego kolegi.Na egzamin , popis czy koncert musiałem pożyczać instrument bo mój nie stroił i nie trzymał ciśnienia.
Mam po prostu dosyć tego pożyczania i nerwów na ćwiczeniach i zdartego lakieru.Potrzeba mi coś co będzie lepsze od tej 4335G bo ja grać potrafię ale nie mam możliwości.Teraz będę miał bo grałem na wielu trąbkach sięgających wyżej od 5 tys i grało się magicznie i cudownie jakbym skończył drugi stopień czy akademię.
[ Dodano: 2010-07-15, 16:32 ]
W sumie licząc moją grę na instrumentach dętych to 8 lat w sumie gdzie 3.5 roku to trąbka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum