Wysłany: Sro 06 Paź, 2010 18:44
ja też
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Wysłany: Sro 06 Paź, 2010 19:57
co polecacie w przystępnej cenie ?
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
_________________ trabka.. jej dzwiek, niczym pedzel malarza.. maluje piekne obrazy swa melodia.. jej dzwiek niczym piorun, przedziera sie po przez szara codziennosc tego swiata bysmy mogli zapommniec sie.. a jednoczesnie odnalezc w jej pieknie brzmienia..
Instrument/y: Bach Artisan, Martin Committee '52
Ustnik/i: Monette
Wysłany: Wto 12 Paź, 2010 07:30
Panowie, to wydatek kilkudziesięciu złotych za nowy. Jest tego na Allegro od groma. I chyba ciężko będzie znaleźć używany - bo te trafiają do śmieci. Który dobry? Każdy! Tam nie ma się co popsuć.
Instrument/y: YTR 1320 ES
Ustnik/i: V. Bach 1 1/2B + booster, Amati A11 1C
Wysłany: Wto 12 Paź, 2010 10:26
No tak, racja. Sprawdziłem na Allegro i faktycznie nie ma co kupować używanego, nawet jeśli ktoś by chciał sprzedać...
Mam tylko pytanie, czy nawet taki Chiński najgorszej jakości będzie działał dobrze... tzn. chodzi mi o to czy nie będzie przekłamywał częstotliwości dźwięków ?
Instrument/y: Bach Artisan, Martin Committee '52
Ustnik/i: Monette
Wysłany: Wto 12 Paź, 2010 10:32
Zapewniam Cię, że ewentualne "rozjechanie" tunera stanowi ułamek procenta niedokładności, z jaką jesteś w stanie nastroić trąbkę. I nie chodzi o Twoje indywidualne predyspozycje ale o czułość ucha ludzkiego.
Zwróć uwagę na zasilanie (rodzaj baterii), wielkość, czy ma uchwyt na pulpit, czy ma gniazdo słuchawkowe i regulację głośności. Reszta to Pikuś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum