Wysłany: Sob 24 Kwi, 2010 18:29
Gamon727 ma na pewno coś. ja kupiłem od niego V. Bacha megatone 3c corp., on ma około 300ustników w bdb. cenie
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
za taką cenę to ja też sobie mogę załatwić ale jest ona troszkę wygórowana w zupełności satysfakcjonowała by mnie używka (w dobrym stanie) a z tego co widzę to w tym sklepie (link który podałem wyżej) jest on za 72$ więc wychodzie to 210zł + przesyłka tylko nie wiem czy ten sklep jest sprawdzony bo ceny sa atrakcyjne
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
za taką cenę to ja też sobie mogę załatwić ale jest ona troszkę wygórowana w zupełności satysfakcjonowała by mnie używka (w dobrym stanie) a z tego co widzę to w tym sklepie (link który podałem wyżej) jest on za 72$ więc wychodzie to 210zł + przesyłka tylko nie wiem czy ten sklep jest sprawdzony bo ceny sa atrakcyjne
Sklep jest sprawdzony przesyłka to jakieś dodatkowe 8 dolców, a cło to zależy od widzimisie celników, czasem jest a czasem nie ma, ale i tak warto. czasem nawet z cłem wychodzi taniej niż w Polsce na półce.pozdr
Wysłany: Nie 25 Kwi, 2010 11:33
Takie rzeczy jak ustnik często są pomijane przez celników, przesyłka w tym sklepie jak się nie mylę to 12 dolarów, warto spróbować. Nawet jak trzeba będzie opłacić haracz dla urzędu skarbowego to musisz do zapłaconej kwoty dopłacić 22% Vatu wiec powinno się zmieścić w 300zl
_________________ "w życiu piękne są tylko chwile..."
Instrument/y: trąbka Pomógł: 1 raz Posty: 0 Skąd: Łańcut
Wysłany: Nie 25 Kwi, 2010 16:06
troche mi sie przywiesilo bo mam akurat na ebayu dobry ustnik ,ktory by Cie mogl zainteresowac,rzadko spotykany ,starszy model Bach Corp. 1 1/2B megatone w super stanie...oryginal ,nieodnawiany. 1 1/2b ma taki sam rant jak 1 1/2c lecz jest troszke glebszy,
z neta:
“B” Models have medium deep cups,
#7 backbores, and have a full,
Teutonic tone with great volume.
1 1/2B Medium deep 17.00mm rim Medium wide, not too sharp. description: Produces a scintillating warm tone of large volume. For players with a well-trained embouchure. Comfortable rim contour.
Wysłany: Sro 28 Kwi, 2010 20:55
tak bo -szefu-, ma go w opisie "ustnik"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum