Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Sro 01 Lip, 2009 00:45
wow, ostro pojechałeś. uważaj...
życzę powodzenia.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Wysłany: Sro 01 Lip, 2009 13:43
malladyn napisz coś konkretnego a nie tak się wyśmiewasz. sprawa jest poważna, więc piszemy.
bez urazy.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Jak nauczysz się dobrze grać to z pieniędzmi nie będzie problemu... Czyli z kupnem też nie... A co do ojca to trzeba do niego podejść dobra (a nawet bardzo dobra) rozmowa psychologiczna...
Co do kupna ja osobiście kupiłbym ogara 900
Miles_Fan chodziło mi o to że zdziwiłem się tym wielkim zainteresowaniem większości forumowiczów
Pzdr
xDD byłem dzisiaj na jagodach uzbierałem 6 l
sprzeda się i też trochę pieniędzy będzie
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Wysłany: Sro 01 Lip, 2009 19:19
spoko malladyn . zgaju, jagodami uzbierasz, ale prędzej graniem. minimum 50-100 zł. za występ.
schutze, co masz na myśli jakąś sende Tzr'e czy jak ?? ... chyba że CBR'e 600 abo 954
... wracając do tematu .. dzisiaj dzwoniłem do gościa od sendy ... senda została sprzedana
ale pocieszył mnie bo ma dostać sende na kołach SM , czarną bestie .. powiedział ze będzie ją trzymał aż mu nie powiem czy biorę czy nie ... bardzo fajny sprzedawca ... w piatem ma mi wysłać zdjęcia .. to się zobaczy jaki stan na foto i jak mi spasuje to jadę zobaczy do bielska
aha cena to 4 tyś. do rejestracji
ale tata powiedział że jak stan będzie ok to może weźmiemy ... nie chce peszyć
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Instrument/y: B&S 535 S
Ustnik/i: B&S 7C i Arnolds & Sons 3C
Wysłany: Czw 02 Lip, 2009 07:36
zgaju, ja ze względu że nie mam prawka i osiemnastki, to sprowadzam sobie sprzęt z zagranicy do 4,5k.
Oczywiście gdybym miał prawko to bym kupił "ściga", ale na początek myślę o: Aprili 80/50, Yamaszcze TZR 80/50, Yamaszcze TDR 125/50 lub Hondzie NS-1. Rejestrowanie motocyklów na motorowery nie jest do końca zgodne z prawem, ale musi być to motor najlepiej sprowadzony i trzeba mieć znajomości w przeglądzie, aby wypisali Ci papierek że to moto ma 50ccm3. A czemu nie chce 50? Bo Simson była to 52ccm3 v-max 80km/h i mi się znudził, nie chce następnego "komarka" choć gdyby nadarzyła się okazja to wziąłbym też "sendziaka" ; p
A to tylko ze względu, że jestem zakochany w motocyklach sportowych. Paru kuzynów, kumpli, brat kupuje ma ścigi i się zakochałem
rejestracja to nie problem
kupujesz coś 50 ccm rejestrujesz ... legalnie
potem zmieniasz:
cylinder np. na 80ccm
gaźnik najlepiej to 80ccm ... 21mm
wał
i trochę innych pierdół i masz wszystko tak jak należy
Instrument/y: B&S 535 S
Ustnik/i: B&S 7C i Arnolds & Sons 3C
Wysłany: Czw 02 Lip, 2009 11:36
Ale pamiętaj że to już nie to samo
Ot takiego tuningowania, silnik skraca swoją żywotność
Najlepiej to zrobił mój kumpel(16lat). Kupił Hondę NSR 125 i zarejestrował na motocykl i jeździ, bo przynajmniej jak Ci złapią to dostaniesz max 800 PLN za brak prawa jazdy. Gorzej jak zobaczą że masz kombinowane papiery, wezmą Cię na przegląd itp. to sprawa w sądzie
malladyn, na moto też trąbkę możesz wozić nawet na koncerty ja mam futerał z szelkami i moge na plecach
Hehe no tak ale ja np. nie mam takiego pokrowca i większosc pewnie też nie
Nie no ja jak miałem 13 lat też chciałem sobie kupić taki szajz ale rodzice wybili mi to w porę z głowy... I wystarczyły przejażdżki na znajomych motorkach
Pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum