Zgadzam się z wami. Jeszcze do tego ta gra aktorska. Powinien wylądować w jakiejś operze mydlanej Nie jestem jakimś fanem piłki nożnej, jednak zawsze, gdy oglądam jakiś mecz i widzę zachowania Ch. Ronaldo, coś przewraca mi się w żołądku
Nie wiem co wy macie do C. Ronaldo, on jest bardzo dobrym piłkarzem (nie raz został nagrodzony najlepszym piłkarzem). Gra szybko, z głową, dokładnie i precyzyjnie. W każdej sytuacji wie co zrobić, moim zdaniem on jest najlepszym piłkarzem.
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Sro 20 Maj, 2009 21:56
spokojnie, proszę.
a o Ronaldo, tudzież innym Ronaldinho możecie założyć nowy temat i tam o nim dyskutować.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Wysłany: Czw 21 Maj, 2009 17:27
tylko, nie tylko, ordung must sein .
moim skromnym zdaniem z Ligą Mistrzów jest podobnie co z polskim parlamentem, tzn walczą w kółko te same reprezentacje. rzadko kiedy wchodzi ktoś nowy wyżej niż półfinał.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 23:23
teraz tylko czekamy na finał Copa America
Instrument/y: YTR 4335 GS
Ustnik/i: Vincent Bach 1 1/4 C
Wysłany: Pią 29 Maj, 2009 15:17
A ja zawsze byłam za wszystkimi którzy grali przeciwko Katalończykom (w szczególności gdy było El Clasico / Gran Derbi i grał mój ukochany Real (ach.... Iker Casillas tam gra przecież ) ). I teraz trochę smutno
HM!
_________________ "Muzyka jest twoim doświadczeniem,myślami i mądrością. Bez nich nie zagrasz dobrze." - Ch.Parker
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
to już obojętnie jaką drużynę z polskie ligi nawet i 3 tylko nie Barcelona.Jedyny klub którego nie lubię... co do Realu to już nie jest co kiedyś heh...[/b]
Najlepsza liga moim zdaniem to angielska, Polską pozostawię bez komentarza
Tak sobie przeglądałem temty i natchnąłem się na to zdanie. Polska liga może i nie gra dobrze, ale sama atmosfera na meczach, na trybunach - to jest to! :
_________________ Trąbka to magia większa od tego, co my tu robimy..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum