Instrument/y: B&S 535 S
Ustnik/i: B&S 7C i Arnolds & Sons 3C
Wysłany: Czw 07 Maj, 2009 17:44
Ja też lubię "nogę" sam nawet gram w klubie piłkarskim RKS Wzgórze Raciążek Ja myślę że wygra Manchester
United, też żałuję najbardziej z odpadu Liverpoolu Najlepsza liga moim zdaniem to angielska, Polską pozostawię bez komentarza
no liga angielska jest dobra jednak brakuje w niej takiej finezji jak w lidze hiszpańskiej a polska... no cóż może jednak komentarz potrzebny bo jednak Lech potrafił dumnie nas reprezentowac na arenie międzynarodowej
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Czw 07 Maj, 2009 19:07
Wisła i Lech to drużyny, które naprawdę się pokazały.. Wisła kiedyś mieszała w pucharze UEFA... Lech teraz pokazał że potrafi. A co do naszej ligi. Nie ma co komentować. Na prawdę nie ma czym się chwalić poza tymi dwoma klubami (przynajmniej na razie).
A co do finału. Będę kibicował Manchesterowi United... Nie dlatego że pałam do niego oddaniem kibica ale po prostu uważam że Barcelona nie zasłużyła na ten finał...
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Instrument/y: Schilke s32
Ustnik/i: 3c,5c,7c Vincent Bach corp
Wysłany: Czw 07 Maj, 2009 19:58
Ja w finale jestem za Barceloną ,najbardziej szkoda mi jest Bayernu Monachium któremu kibicuje godnie 9 lat .Myśle ze jeśli Bayern wzmocni się na przyszły rok ma szanse pozdrawiam
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum