Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 16:17
jeden z najlepszych trębaczy klasycznych. nie słyszałem, żeby grał coś poza tym. a w klasyce jest GENIALNY.
starsze pokolenie, ale mało który z młodszego mu dorównuje.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Pomógł: 6 razy Wiek: 20 Posty: 157 Skąd: Wiesz, że mnie masz
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 18:19
Nie zgadzam się, że Maurice grał tylko klasykę, bo ten przykład
http://www.youtube.com/watch?v=8BC2E1rqC0M
obala te tezę.
Nie wiem, ale również gdzieś słyszałem, że Sandoval nie grał tylko rozrywki, ale również i klasyczne utworki bardzo ładnie brzmią w jego wykonaniu. Nigdy na takie coś nei trafiłem, ale tak słyszałem.
Chętnie bym sobie posłuchał jak w "karnawale weneckim" radzi sobie z grą Sandoval.
pozdrawiam
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum