Witam Was .Chciłbym sie dowiedziec czy jedziecie nze swoimi orkiestrami na ten konkurs,jak tak to z jakimi orkiestrami no i jakie miejsce zajeliscie??
Ja powiem że bylismy ostatnio z nasza Powiatowa Wolsztyńska Orkiestra Detą i zajęlismy 2 mjsce.
Instrument/y: Ever Play T331 oraz Yamaha YCR 2330 II
Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 09:14
Nasza orkiestra też jedzie
MMOD Żary:)
I właśnie nie pamiętam czy ostatnio wogóle byliśmy i miejsce nawet nie pytaj:D
Chyba, że Ty wiesz?
Byliśmy w takich przypałowych czerwonych marynarkach ;D (i będziemy znów w nich )
Pzdr
_________________ Dmucham w trąbkę i kornecik
Co tam Gość?
w tej książaczce co mam to była m.in Miejska Międzyszkolna Orkiestra Dętaprzy ŻDK w Żarach,to nie przypadkiem wy ?? My bylismy ubrani na niebiesko szaro:)
Instrument/y: Kanstul ZKT-1537 S
Ustnik/i: Stomvi 2c Megatone z tytanowym rantem
Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 09:59
Przez ostatnie 2 lata ja z moja orkiestra mielismy 1 miejsce w konkursie musztry paradnej. W tym roku niestety nie jedziemy, wiec kto inny ma szanse zgarnac pierwsza nagrode
Instrument/y: Ever Play T331 oraz Yamaha YCR 2330 II
Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 10:00
Radziokaczor napisał/a:
w tej książaczce co mam to była m.in Miejska Międzyszkolna Orkiestra Dętaprzy ŻDK w Żarach,to nie przypadkiem wy ?? My bylismy ubrani na niebiesko szaro:)
Tiaaa ;D
To my:D
_________________ Dmucham w trąbkę i kornecik
Co tam Gość?
Wspomniany festiwal Leszno 2007 wygraliśmy (Młodzieżowa orkiestra dęta z Rostarzewa) oto filmik z tego festiwalu: http://www.youtube.com/watch?v=dYAxTpxS_iI
Poziom nie był powalający;p a na balet lepiej nie patrzcie;p
PS. Obecnie poziom naszej orkiestry wzrósł;p
Za kilka miesięcy ukaże się debiutancka płyta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum