Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Młodzieżowa Orkiestra Dęta w Poraju

Popieracie utworzenie takiej orkiestry ??
TAK
88%
 88%  [ 8 ]
NIE
11%
 11%  [ 1 ]
Głosowań: 9
Wszystkich Głosów: 9

Black 

Instrument/y: Stagg 77T
Ustnik/i: Stagg - 7C

Wysłany: Sob 19 Cze, 2010 22:08   Młodzieżowa Orkiestra Dęta w Poraju

Witam. Zebraliśmy się z paroma kolegami i wpadliśmy na pomysł utworzenia MOD w Poraju. (Okolice Częstochowy - ok.20 km). Aktualnie poszukujemy osób chętnych do gry w orkiestrze. Chcemy aby skład było około 10-15 osób ale nic się nie stanie jak będzie więcej. Zależy nam także aby były to osoby mające trochę pojęcia o grze. Osoby będą wcześniej przesłuchiwane. Jeśli moglibyście także popytać po znajomych to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam :trumpet:

Immortal4ever 
Uwaga Dyslektyk

Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C

Wysłany: Nie 20 Cze, 2010 01:13   

Świetna inicjatywa... Tak z ciekawości, macie jakieś zaplecze, działacie pod szyldem albo w ramach jakiejś instytucji kulturalnej?

Black 

Instrument/y: Stagg 77T
Ustnik/i: Stagg - 7C

Wysłany: Nie 20 Cze, 2010 15:52   

Będziemy współpracować z Gminnym Ośrodkiem Kultury. Prawdopodobnie z GOKu właśnie będą szły pieniądze na pensję kapelmistrza bo chce ją zapewnić. Tylko musimy znaleźć kogoś kto by się tego podjął i umiał dobrze tym zarządzić.

Immortal4ever 
Uwaga Dyslektyk

Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C

Wysłany: Pon 21 Cze, 2010 10:39   

No to z całego serca życzę wam powodzenia. Z doświadczenia wiem że nie jest łatwo... Sam brałem udział w zakładaniu dwóch orkiestr oraz jednego zespołu muzycznego i wiem co to za męczarnia. Przygotuj się na to że znalezienie chętnych muzyków to najmniejszy problem w tego typu przedsięwzięciu.

Odpowiedz do tematu