Wysłany: Sob 19 Cze, 2010 22:08 Młodzieżowa Orkiestra Dęta w Poraju
Witam. Zebraliśmy się z paroma kolegami i wpadliśmy na pomysł utworzenia MOD w Poraju. (Okolice Częstochowy - ok.20 km). Aktualnie poszukujemy osób chętnych do gry w orkiestrze. Chcemy aby skład było około 10-15 osób ale nic się nie stanie jak będzie więcej. Zależy nam także aby były to osoby mające trochę pojęcia o grze. Osoby będą wcześniej przesłuchiwane. Jeśli moglibyście także popytać po znajomych to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam
Będziemy współpracować z Gminnym Ośrodkiem Kultury. Prawdopodobnie z GOKu właśnie będą szły pieniądze na pensję kapelmistrza bo chce ją zapewnić. Tylko musimy znaleźć kogoś kto by się tego podjął i umiał dobrze tym zarządzić.
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Pon 21 Cze, 2010 10:39
No to z całego serca życzę wam powodzenia. Z doświadczenia wiem że nie jest łatwo... Sam brałem udział w zakładaniu dwóch orkiestr oraz jednego zespołu muzycznego i wiem co to za męczarnia. Przygotuj się na to że znalezienie chętnych muzyków to najmniejszy problem w tego typu przedsięwzięciu.
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum