Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Sob 26 Lis, 2011 19:09
Wiele z nagrań na moim kanale jest nagrywane w taki sposób. Ja nagrywałem tylko audio. Obraz mnie nie interesował. To przykładowe utwory, które nagrałem w taki sposób:
Tu nagrałem najpierw piano, potem bas, instrumenty perkusyjne (tzw. "sopelki") i na końcu trąbkę
Tu nagrałem najpierw organy, potem trąbkę
Tu dograłem do podkładu wszystkie partie trąbkowe (trąbki w tle od momentu 2:40 też) i fluga oczywiście
Muszę powiedzieć, że to świetna zabawa, przy której można się wiele nauczyć. Jednak to też baaardzo dużo pracy, która wymaga ogromnej precyzji żeby wszystko było razem i stroiło. Nie mniej jednak polecam wszystkim.
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
Instrument/y: getzen 300 series
Ustnik/i: 3C Arnolds & Sons
Wysłany: Nie 27 Lis, 2011 23:09
Tak tak Michał Koniarski bardzo fajne wykonania i nagrania.
Chodziło mi jednak o połącznie kilku np czterech trąbek, i samych dęciaków bez asysty prekusji czy innych instrumentów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum