Instrument/y: Bach Stardivarius 37 ML
Wysłany: Wto 15 Lis, 2011 21:57 Muzyka Świateczna ; )
Witam !
Razem z kolegami planujemy w kwintecie pokoledować troszkę na Święta, problem jest taki że nie mamy żadnych konkretnych nutek... Czy ktoś dysponuje czymś takim albo poprostu wie gdzie to można w necie znaleźć ?
Chodzi mi tutaj o typowo świateczne kawałki. ; )
Instrument/y: Pless Kuhnl & Hoyer
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 5c
Wysłany: Czw 17 Lis, 2011 23:15
Nuty Kornetu 1, 2, Basu. Anioł pasterzm mówił w F-dur, Bog się rodzi w Es-dur, Cicha noc w C-dur, Dziiaj w betlejem w F-dur, Gdy się Chrystus rodzi w F-dur, Hej w dzień narodzenia w F-dur, Mędrcy Świata C-dur, Lulaj, że Jezuniu w Es-dur, Pójdxmy wszyscy w B-dur, Przybierzeli w F-Dur, Triumfy króla Niebieskigo C-dur, Wsród nocnej Cosy B-dur, w Złobie leży w g-dur, Jeśli komus Się Przyda, kliknijcie pomógl. Dziekuje i Miłego Grania!!
Witam. Ja wraz z rodzeństwem gramy na ; Trąbce Saksofonie altowym i fortepianie no i gitara(sorka ze się wychwalam ;p ) i w związku z tym chcieli byśmy bardzo zagrać sobie w trojkę jakieś kolęd i pastorałki żeby to jakoś ładnie wyszło przy rodzince Tylko problem polega na tym ze nie za bardzo mamy skąd wziąć nuty.
Chodzi mi oto żeby każdy instrument grał mniej więcej coś innego a nie jedną linie melodyczną.
Prosze bardzo o pomoc: Nuty, Porady
Z góry Dzięki i Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum