ja zacząłem na keyboardzie ale to z pol roku, niezbyt mi się to podobało, lecz do dzisiaj czasami pogrywam. Pozniej trąbka, niedawno doszedł jeszcze bas.
na początku grałem na na (tak zwanej) kniejówce, potem przerzuciłem się sygnałówkę
jednocześnie grając na kornecie, a potem kornet zamieniłem na trąbkę.
Więc obecnie gram na sygnałówce i na trąbce
Ja pykałem sobie troszkę na gitarze, na trąbce gram o wiele krócej, ale wiadomo - gra się mi lepiej niż na czymkolwiek innym :grin: choć na razie jeszcze nie tak dobrze
daj spokój.... pewnie że można coś mówiąc brzydko spieprzyć ale tylko jeśli na początku robi się coś źle.... może ten twój znajomy zwyczajnie pozrywał mięśnie, no ale jak kto robi tak ma..... :neutral:
_________________ Trąbić każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej...
a nie wiem czy dobrze zrobiłem grając na sygnałówce przed trąbką
ale kiedy zaczęłem grać na trąbce to już miałem podstawy niemałe bo (można tak powiedzieć) grałem 2 gamy
wszyscy mówią że sygnałówka to jest trudny instrument a ja tam nic trudnego nie widzę
ale jednak jest trudniejszy od trąbki
Jakies 12 lat na elektryku i niewiele mniej na basie i do tego wszystkie instrumenty jakie mielismy w kapeli. Czasami siadam jeszcze za gary pobebnic albo do klawiszy, ale glownie teraz bas i trabka;)
Instrument/y: Brass System Colection
Ustnik/i: VB 1 1/4 C
Wysłany: Sob 01 Mar, 2008 20:22
ja gram na klawiszu od 10 roku życia nawet dobrze mi idzie a na trąbce od październka i bardzo mi się podoba,dużo wiedzy zaczerpnąłem z forum(i zaskakiwałem mojego nauczyciela :wink: )ale nie o tym tu mowa :razz:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum