Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Wto 29 Gru, 2009 22:08 Najlepszy opis na forum
Mam propozycję.
Wielu z nas (forumowiczów) ma wpisany opis pod każdym postem. Nie ukrywam, że niektóre są bardzo fajne. Może zróbmy konkurs albo ankietę (zwał jak zwał) na najlepszy podpis profilu na forum. Można brać pod uwagę różne kryteria - poczucie humoru, przydatność (mądre myśli, pouczenia...) oryginalność itp. Powiedzmy, że na własne opisy nie można głosować.
Co wy na to?
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
Wysłany: Wto 29 Gru, 2009 23:46 Re: Najlepszy opis na forum
actrumpeter napisał/a:
Powiedzmy, że na własne opisy nie można głosować.
Co wy na to?
No właśnie i po konkursie ale myśl świetna.
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Sro 30 Gru, 2009 00:42
hmm... czas, aby władza się odezwała...
pomysł jest niezły, uwzględniając propozycję Damiana, można by zrobić ankietę z samymi tylko opisami. co by się nie sugerować nazwą użytkownika...
głosują oczywiście wszyscy (tylko nie na swój opis).
do rozważenia, actrumpeter, dzięki za ideę.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Sro 30 Gru, 2009 00:56
Nie musi to być od razu konkurs. Musiałem to jakoś nazwać. Wystarczy, że każdy z nas w poście napisze co mu się podoba. Mi np. podobają się
- "Kto ma Conn`a ten nie skona"
- "W ósmym dniu Bóg stworzył RYTM"
Ale ankieta to też dobry pomysł, tylko trzeba pomyśleć żeby było sprawiedliwie
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Pon 04 Sty, 2010 19:28
myślimy...
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum