Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Warburton
baran90 

Instrument/y: Yamaha YTR 6340 ST
Ustnik/i: WARBURTON 4M, WARBURTON 7S, a&s 1 1/2c

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-03-19, 20:20   Warburton

Mam od dzisiaj ustnik z wymiennymi końcówkami WARBURTON 4M i 7S, fajnie mi sie dzisiaj na nim grało i nawet niezle brzmi ale praktycznie nic na temat tej marki nie wiem oprócz tego ze ustniki lepsze od bacha są z tego co na forum czytałem, jeśli ktoś coś wie na ich temat to licze na jakieś opinie;)

Regulamin. pkt.13,kwestię stylu i interpunkcji(a raczej jej braku) posta pomijam. pzdr. Devil

bene 
las vegas parano

Instrument/y: Challenger 3137S, Access Virus b, Akai
Ustnik/i: Stork Custom Vacchiano 2C+25C

Wysłany: 2010-03-19, 20:57   Re: Warburton

baran90 napisał/a:
Mam od dzisiaj ustnik z wymiennymi końcówkami WARBURTON 4M i 7S, fajnie mi sie dzisiaj na nim grało i nawet niezle brzmi ale praktycznie nic na temat tej marki nie wiem oprócz tego ze ustniki lepsze od bacha są z tego co na forum czytałem, jeśli ktoś coś wie na ich temat to licze na jakieś opinie;)

Regulamin. pkt.13,kwestię stylu i interpunkcji(a raczej jej braku) posta pomijam. pzdr. Devil

Są lepsze od bacha? Serio? A w czym i dla kogo?

baran90 

Instrument/y: Yamaha YTR 6340 ST
Ustnik/i: WARBURTON 4M, WARBURTON 7S, a&s 1 1/2c

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-03-19, 21:55   

na tym forum przeczytałę zdanie w tym stylu "ostatnio schagerl robi ustniki które zbliżają sie jakościowo do bacha ale do worburtona to im jeszcze wiele brakuje"

bene 
las vegas parano

Instrument/y: Challenger 3137S, Access Virus b, Akai
Ustnik/i: Stork Custom Vacchiano 2C+25C

Wysłany: 2010-03-20, 07:08   

baran90 napisał/a:
na tym forum przeczytałę zdanie w tym stylu "ostatnio schagerl robi ustniki które zbliżają sie jakościowo do bacha ale do worburtona to im jeszcze wiele brakuje"

Tak to śliski temat bo bach to chińszczyzna itp. Najlepszy na świecie jest ustnik który ci pasuje.
O warburtonie mówi ten facet:
http://www.youtube.com/watch?v=WYisJDdM-Zo

Immortal4ever 
Uwaga Dyslektyk

Instrument/y: Amati
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C

Wysłany: 2010-03-20, 09:37   

Powtórzę po raz kolejny złotą a nawet platynową zasadę jaka obowiązuje w dziedzinie ustników... Co komu pasuje. Nie ma sensu robić rankingów, zestawień jakoś gry czy wygody gry na ustnikach. Każdy z nas ma inną anatomię ust, inne upodobania, przyzwyczajenia dlatego też gramy na różnych ustnikach. Nie ma zmiłuj, po prostu gramy na czymś co nam pasuje i wtedy na pewno jest to lepsze od innych firm, marek, nawet jeśli gramy na jakimś chińskim wynalazku.

Odpowiedz do tematu