atrykuły powinny być też podzielone tematycznie, np. porady jak się uczyć grać na trąbce, testy i opinie trąbek (możnaby też porównywać dwie trąbki), jakieś biografie trębaczy, aktualności, słowem wszystko co może się przydać.... :smile:
_________________ Trąbić każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej...
2. chętni do podjęcia się pracy i to tak żeby była to świadoma decyzja- mianowicie, jak się już ktoś zadeklaruje, to żeby potem nikt nie siedział i nie poprawiał takiego artykułu pół dnia. Tylko żeby wykonać dobrze zlecone zadanie...
_________________ "Muzyka jest twoim doświadczeniem,myślami i mądrością. Bez nich nie zagrasz dobrze." - Ch.Parker
Instrument/y: Stomvi Forte
Wysłany: Pią 27 Lip, 2007 13:47
No to co? Zbieramy jakieś informacje do działów podanych w załocznikach a już niebawem bo max za tydzień dostaję nowy komputer i przystępuje do pracy nad stroną.
Najlepiej jak ktoś już byż rozmawiał w sprawie sponsoringu
_________________ Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się blask Trąbki .
Wysłany: Pią 27 Lip, 2007 16:10
szablon mój i Immortal4ever już jest ,. Dodawajcie swoje propozycje i wysyłajcie mi je na mój adres e-mail albert-1@o2.pl , będe wszystko dokładał , układał i dodawał.
Najlepiej niech już się powoli tworzą artykuły , porady , itp.
_________________ Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się blask Trąbki .
Wysłany: Pią 27 Lip, 2007 16:40
Prace rozpoczęte , teraz prosimy o pomoc przy artykóław , zdjęciach itp.
Aktualny rozpis planu stronydo pobrania jest kilka postów u góry ( post Havka).
W razie zmian będą podawane nowe rozpiski :smile:
I wszystko się zaczeło :cool:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum