Instrument/y: B&S 3137
Ustnik/i: Marcinkiewicz E17, JK 3C
Wysłany: Pią 27 Lip, 2007 18:13
Spojrzałem na tę rozpiskę.
Po pierwsze - jestem bardzo zadowolony z Waszej inicjatywy.
Po drugie - rozpiska jak rozpiska. Jest OK.
Po trzecie - teraz długa droga do sukcesu.
Każdy, kto ma ochotę napisać artykuł, o zadęciu, o gamie, o oliwce i CZUJE SIĘ NA SIŁACH oraz ma WYSTARCZAJĄCĄ WIEDZĘ w tym temacie - niech pisze. Chodzi o to, że i tak będziemy każdy taki artykuł kontrolowali i żaden bubel nie znajdzie miejsca na stronie.
A każdy kto coś dobrego napisze będzie nagrodzony, zresztą sama satysfakcja jest chyba wystarczająca.
Osobiście mam dużo pracy, Daniel jeszcze więcej, ale będziemy to wszystko supportować, poza tym sami mamy wieeele planów.
Tak czy inaczej, wiecie co macie robić, wszystko idzie w dobrym kierunku.
Pozdrawiam!
_________________ „Life is something like a trumpet. If you don't put anything in, you won't get anything out.”
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Pią 27 Lip, 2007 18:33
Fajnie ze administracja forum nas popiera...inicjatywa ta ma celu promowanie trąbki jako instrumentu oraz pomagać trębaczom...taka jest idea...i nie można o niej zapominać... Mam nadzieję że administratorzy forum (Daniel i Kamil) pomogą nam w pracach nad stroną... :wink: ...
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
ja jestem w trakcie pisania... no tylko troszkę mi brakuje do końca, a nie moge tego dokończyć, bo poluję na jednego znajomego jeszcze, żeby go wykorzystać... do artykułu ofc
_________________ "Muzyka jest twoim doświadczeniem,myślami i mądrością. Bez nich nie zagrasz dobrze." - Ch.Parker
Wpadłem na jeden pomysł, a mianowicie żeby oprócz porad dla początkujących stworzyć słownik z pojęciami związanymi z trąbką, a co za tym idzie z muzyką :smile: Co myślicie?
_________________ Trąbić każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej...
no cóż, ja sam tego nie zrobię, ale mogę dorzucić jakieś hasła.Devil_inside, jak ma to być nasza strona, to lepiej żeby było to u nas a nie linkowanie. Ponadto chodzi o specjalizację w temacie trąbki, a nie ogólnie wszystkiego na raz :wink:
_________________ Trąbić każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum