Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 09:13
No tak..stronka internetowa nie jest głupim pomysłem...pytanie tylko co chciałbyś na niej umieścić ...Dobrze by było gdyby znalazły sie tam informacje dla osób które są na różnym etapie swej przygody z trąbką...I dla początkujących i dla zaawansowanych... :wink: ...
Nie ukrywam że przydały by sie tam linki do stron sklepów muzycznych (tych dobrych) oraz bezpośrednio do producentów...
No i link do tego forum...
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Instrument/y: Stomvi Forte
Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 09:21
tak się zastanawiam czy czasem mejsce na stronie nie ufundowały by nam firmy trąbek które przecież tak chwalimy. nad stroną można popracować już teraz bez oprawy graficznej.
Najpierw tzreba by tak jak mówiłeś podzielić na działy
Później zastanowić się co ma w nich być
A następnie zrobić oprawę graficzną i załatwić sponsorów strony :smile:
To chyba wszystko
_________________ Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się blask Trąbki .
Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 09:30
Nad sponsorami trzeba już teraz zacząć latać...nie tak łatwo ich teraz znaleźć...
A jeśli chodzi o działy to proponowałbym:
Dział dla początkujących...były by tam podstawowe porady jak grać i jak uniknąć podstawowych błędów...
Dział dla uczniów szkół muzycznych
Dział dla zaawansowanych...w tych dwóch działach można by zamieszczać informację o warsztatach i spotkaniach trębaczy...troszkę tego brakuje czasem...
No i oczywiście dział z testami i opiniami o różnych trąbkach...(no przy czym powinny one być pogrupowane w odpowiednie klasy)...
Takie są moje propozycje...
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1384 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 11:39
jakbyscie się rozejrzeli - portal jest, lecz nie jest zbytnio rozwijany. Narazie rozrosło się tylko forum. Strona www.trumpet.art.pl to strona główna i zarazem portal, którego jak narazie nikt nie rozwija. Gdyby tak kazdy user pomogł, na pewno rozwinęlibysmy się. Strona to nie tylko praca adminow i modow, ale wszystkich uzytkowników
Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 13:08
No ale często kilka tematów porusza tą sama problematykę...chodzi o to by to wszystko zebrać do kupy...napisać materiał i udostępnić go w prostej i ogólnodostępnej formie...
Instrument/y: Stomvi Forte
Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 13:11
tomko napisał/a:
jest opcja szukaj. Może mogłaby być bardziej wyeksponowana, żeby łatwiej było wyszukiwać bo często nowi użytkownicy nie wiedzą o niej.
Ale nie zawsze wyszukuje to czego chcesz , tylko niestety inne rzeczy.
Ja mam swoje zdanie Ty masz swoje .
Nie jestem od nikogo uzależnieony więc dla własne satysfakcji mogę zrobić stronę internetową a jak administracji przypdnie do gustu to będzie dobrze.
(Stworzenie strony było tylko hasłem do dyskusji na ten temat jedni są za innni są przeciw ) Najlepiej jak administracja zrobiła by sonde i byśmy się dowiedzieli ile osób jest za a ile przeciw.
_________________ Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się blask Trąbki .
No ale często kilka tematów porusza tą sama problematykę...chodzi o to by to wszystko zebrać do kupy...napisać materiał i udostępnić go w prostej i ogólnodostępnej formie...
to byłby dobry pomysł. Założyć do tego dział na portalu, gdzie umieszczało by się tego typu artykuły.
_________________ Trąbić każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej...
Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1384 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 13:27
widzicie? da się myslec o zmianach na forum. My mozemy dawac pomysły i je w pewnej częsci tworzyc, a administracja zajmie się resztą Popieram Eprex, mogę ci pomoc w pracy przy szablonie. Forum jest od tego, aby rozmawiac, portal to cos innego. W portalu powinien znalesc się dział download, linki do innych stron, oceny trąbek, informacje o sprzęcie, porownania etc. Powinnismy nawiązac rozmowy z roznymi firmami i sklepami. Ja skłonny byłbym tez przyłączyc forum, gdzie jestem adminem - juz wczesniej poruszona rozmowa o rtu niestety, admin, który jest prawowitym włascicielem, ostatnio cos sie obija i nie moge sie z nim skontaktowac. Mamy portal, wystarczy go rozbudowac.
możnaby wogóle napisać jakiś zamknięty dział porad dla poczatkujących( w stylu opis palcowania itp.) i FAQ o trąbce. W sumie nie wiem jak by się na to forumowicze zapatrywali, ale moglibyśmy się umówić i każdy zainteresowany mógłby na jakiś temat artykulik napisać czy coś takiego i zamieściłoby się to na portalu...
_________________ "Muzyka jest twoim doświadczeniem,myślami i mądrością. Bez nich nie zagrasz dobrze." - Ch.Parker
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum