Instrument/y: Andreas Eastman ETR-520G
Ustnik/i: Monette BL4S6 XLT
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2011 08:02 Nauczę
Nauczę,ukierunkuję,pokaże jak powinien działać organizm trębacza(oddech,zadęcie,język itp.)aby mógł być maxymalnie wydajny do grania wysokich dźwięków.f3,g3 a nawet c4 to dla Ciebie problem?Pokaże jak ćwiczyć i co ćwiczyć abyś pozbył się tego problemu na zawsze.A przy okazji zdobędziesz lekkość gry,kondycję na conajmniej 5-6 godzin grania,oraz ładny okrągły ton.
kontakt mailowy:drmarcin73@gmail.com
tel.508103114.
Wysłany: Nie 01 Maj, 2011 11:53
Przykro mi ale nie mogę o tym zbytnio pisać ponieważ mógłbym taką wiedzą przyspożyć wszystkim więcej szkody niż korzyści,dlatego właśnie aby to wszystko robić sensownie trzeba się spotkać w realu.Jeżeli mieszkasz daleko a jesteś zainteresowany mógłbyś do mnie przyjechać nie na 1 godzinkę tylko na cały dzień,a ja przekazałbym w tym czasie maximum wiedzy na ten temat w taki sposób aby zabezpieczyć twój oragnizm przed ewentualną krzywdą którą mógłbyś sobie zrobić,ćwicząc moim sposobem.
Wysłany: Nie 01 Maj, 2011 15:55
Ja się uczę u Marcina i gwarantuję wam, że to profesjonalista co do trąbki. mdudek20, Zawiercie to nie takie małe miasto, zresztą wstukaj w ZUMI "zawiercie" i będzie wszystko jasne
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Wysłany: Wto 21 Cze, 2011 11:55
Witam ponownie.Postanowiłem,że dla zainteresowanych mogę zorganizować sesję przez skype.Na pewno nie pomogę tyle ile mógłbym w realu,ale zawsze to już coś,jakiś kontakt wizualny.Wystarczy,że posiadasz konto skype i kamerkę.W ten sposób można poprawić wiele błędów.Zainteresowani proszę pisać na priv w sprawie szczegółów takiej sesji.Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum