Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 11:31 Nauczyciel gry na trąbce-Lublin
Czy jest jakiś nauczyciel albo student, który mógłby nauczyc gry na trąbce w Lublinie?? A może ktoś kogoś takiego zna?? proszę o pomoc...
[ Dodano: 2007-08-07, 21:56 ]
to znowu ja... gram na trąbce dopiero dwa lata (w orkiestrze dętej) i chce iśc do liceum do Lublina i poszukuję kogoś kto pomoże mi zdobywac dalsze umiejętności gry na trąbce....
Kiedyś Z. Zatorski uczył. Nie wiem czy dalej to robi. Ogólnie śmieszny koleś, ale pozytywny. Miałem z nim kilka razy zastępstwo i muszę powiedzieć, że zajęcia były ciekawe, jednakże polecić w 100% nie mogę, gdyż jak napisałem wyżej, nie był moim prowadzącym.
Tak z okolicy to pana Mietka Pawelca polecam. Z Krasnegostawu, w Chełmie też uczył/uczy. Strasznie dziwne podejście do uczniów, takie, że albo stawiasz wszystko na jedną kartę(trąbkę), albo nie grasz wcale. Mnie to zniechęciło, ale jeśli chce się z instrumentem związać przyszłość to jak najbardziej pan Mietek. :smile:
pozdrawiam
.... od wielu lat jestem uczniem Pana Miecia Pawelca.. obecnie Pana Zbigniewa Zatorskiego.. ponieważ Pan Mietek jest na kontrakcie na Statku w USA.. nie znam was... nie ma tu z wami kontaktu... ale znam sporo ludzi którzy wam chętnie pomogą.. sam chętnie pomogę.. coś pokarzę.. coś już wiem na temat trąbki ukończyłem parę kursów jazzowych choćby więc coś na pewno pomogę, tylko na kom jestem dostępny.. 665764440 jestem z Krasnegostawu więc jeśli jesteście zainteresowani to kontaktujcie sie. Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-04-30, 18:03 ]
ciekawi mnie kim jest ta osoba która napisała o Pawelcu i Zatorskim... chciałbym sie dowiedzieć.. może się znamy..
Profesor Zatorski uczy nadal (m.in mnie ) świetny facet i znakomity muzyk... Zapisz się do nas do szkoły muzycznej na Gospodarczą i będziesz miała problem z głowy
Zapisy są chyba jakoś w czerwcu, egzaminy wstępne też...
Tak po za tym to siemasz Jarek :p jaki ten świat jest mały... byłeś 3 maja sygnalistą u nas , a i jade na 100% do Nysy (kmwtw)
Pozdrawiam
_________________ "Wcześniej, wcale nie znaczy lepiej...
Życie prowadzi do celu meandrami"
Sorry że tak odpkopuję i na dodatek się podpinam ale również poszukuję nauczyciela w Lublinie lub w jego okolicach.
Jak ktoś ma jakieś info to proszę o pw.
ps. chodzi mi o kogoś solidnego,doświadczonego i na dłuższy czas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum