Wysłany: Pon 21 Cze, 2010 12:47 Nauczyciel w Poznaniu - jakie ceny?...za darmo?
Poszukuję nauczyciela gry na trąbce w Poznaniu. Doradźcie, polećcie kogoś, oświećcie w temacie kosztów.
Czy jest w ogóle możliwość pobierania d a r m o w y c h lekcji gry...nie wiem, jakieś instytucje,domy kultury, stowarzyszenia? Jestem po studiach,więc szkoła muzyczna odpada raczej.
Pomóżcie, bo trąbka się kurzy a ja sam nie potrafię się nauczyć (miałem kilka lat temu kilka lekcji gry na samych ustach i ustniku, więc zadąć w trąbę umiem, ale udając że gram boję się, że utrwalę jakieś błędy....Chcę grać jakieś melodie!)
pJr
myśle ze za darmo to nikt ci lekcji dawał nie będzie..... najlepiej przejedź sie do jakiejś najbliższej orkiestry i poproś o jakies instrukcje jakiegoś trębacza, niekoniecznie wirtuoza lub kapelmistrza;)
Instrument/y: Kanstul ZKT-1537 S
Ustnik/i: Stomvi 2c Megatone z tytanowym rantem
Wysłany: Pon 21 Cze, 2010 18:15
Polecam udać sie do Stowarzyszenia Da Capo. Jest to orkiestra z świetną kadrą instruktorską. Jeżeli tam grasz, chodzisz na próby itp. to lekcje są darmowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum