Instrument/y: J. Michael tr-300s /Amati atr-401
Ustnik/i: yamaha 11b4
Wysłany: Wto 30 Lis, 2010 14:31 Nauczyciel - Wrocław
Witam poszukuję nauczyciela gry na trąbce (takiego którego można wliczyć w budżet biednego studenta ) we Wrocławiu. Mój poziom zaawansowania jest trudny do określenia, gdyż nigdy nie grałem z nauczycielem i pewnie popełniam mnóstwo błędów.
Zawsze możesz do Devil'a napisać na PW. Inne rozwiązanie to podskoczyć na Akademię Muzyczną we Wrocławiu i zagadać z trębaczami - popytasz - na pewno nie trudno ich tam znaleźć. Myślę, że znalazłbyś tam kompetentne osoby, które pokażą Tobie co i jak.
Być może też ktoś tutaj się zgodzi więc pytaj.
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Instrument/y: Bach Stradivarius 43,Yamaha,Courtois,Schagerl
Ustnik/i: Laskey 70MC i kilka innych
Pomógł: 69 razy Wiek: 23 Posty: 1384 Skąd: Wałbrzych/Wro/Wawa
Wysłany: Wto 30 Lis, 2010 21:28
Drogi nie jestem, ale rzeczywiście więcej czasu spędzam teraz w Warszawie niż we Wrocławiu. Przejdź się na Akademię Muzyczną na Placu Jana Pawła II i zostaw tam ogłoszenie, ktoś powinien się zgłosić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum