Na allegro zaczęły pojawiać się nowe instrumenty znanej dawniej firmy weltklang (zresztą w każdej orkiestrze tłuką się jeszcze jakieś :razz: ). Czy ktoś wie coś więcej na temat okoliczności powrotu i jakości nowych instrumentów?
_________________ Trąbić każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej...
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Wto 19 Lut, 2008 00:00
Nie no czemu... Weltklang lepszy od Polmuza. Jestem Ciekaw jak się to będzie prezentować z jakoscią instrumentu, dźwiękiem, barwą intonacją...
Kilka niewiadomych ale nie wiem czy możemy od razu skreślać ten sprzęt na starcie...
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Nie 14 Wrz, 2008 22:36
Nie no nie skreślajmy Weltklanga tak od razu. Gdzieś wyczytałem ze to ta sama firma co B&S... Więc może wezmą przykład z kolegów z 'bratniej" marki i coś lepszego wypuszczą?
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Instrument/y: Bach Stradivarius 37 ML
Ustnik/i: Vincent Bach Corp.
Wysłany: Pon 15 Wrz, 2008 08:38
Ja słyszełem że nowa seria trąbek jest bardzo dobra dla początkujących muzyków - przecież nikt nam dłużej grającym nie nakazuje kupna ich więc nie krytykujmy tak od razu tej zasłużonej firmy dla rozwoju powojennych orkiestr dętych w Polsce:D:D:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum