Wysłany: 2010-05-06, 20:20 Nutki z utworami na pogrzeb
Witajcie!
Gram czasami sobie na pogrzebach w wolnym od szkoły czasie, jednak mam jeden problem. Cisza i barka wydaje mi się już trochę ograna. Macie może nutki czegoś fajnego na pogrzeb??? ( mam amazing grace, adagio albinioniego itp.)
_________________ Do trąbki trzeba mówić czule, tak jak do kobiety... Pomogłem Ci??? Kliknij pomógł
Wysłany: 2010-05-06, 20:43
Łzy matki, ja gram na 2 trąby Szkockie Pożegnanie, ale nie mam przy sobie nut do tego. To jest coś podobnego do amazing grace, gramy to po zakończeniu nabożeństwa na cmentarzu. jak będę miał nuty to wrzucę.
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi 4C, JK 3C, Marcinkiewicz E9.1 Shew 1.5
Wysłany: 2010-05-06, 20:44
Czy naprawdę jest to takie trudne, żeby zamieścić post w odpowiednim dziale...? Takie rzeczy tym bardziej rażą kiedy robią to doświadczeni użytkownicy forum... Chyba, że temat dotyczy jak się pisze nutki na pogrzeb.
Wracając do tematu...
Możesz zagrać:
- Łzy matki
- Marsz żałobny
- pieśni kościelne: Zwycięzca śmierci, Serdeczna Matko, Matko najświętsza...
- Ave Maria
- Ostatnia przysługa
- Aria na strunie G
- kanon Pachelbla
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
Instrument/y: Schagerl T-2000L
Ustnik/i: CONN 5 1/2 C
Wysłany: 2010-05-06, 22:42
zastanów się nad dorzuceniem do repertuaru utworku "My way" ja gram to z powodzeniem na porzebach . I jeszcze czasami sobie zagram motyw z filmu 'va bank' ten , kiedy Kwinto przyjeżdża do hotelu i gra na trąbce ten utwór , i co mu w drugiej cześci grają na pogrzebie . też fajny utwór na pogrzeb co o tym myślicie ?
_________________ ''Muzyk zmiesza orkiestrę najlepiej dobraną
Jeśli grając stara się aby go słyszano.''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum