Staram sie już zrobić wszystko ale od pewnego czasu to normalnie mi sie aż ciemno przed oczami robi jak gram i mi sie w głowie zaczyna kręcić i już nie jestem w stanie stwierdzić dlaczego
Wysłany: Nie 27 Gru, 2009 17:01
Bo robisz zły oddech, nie pracujesz przeponą tylko górą na płuca. Przeczytaj sobie jeszcze raz na spokoje tematy o oddechu i powiedz też nauczycielowi niech ci wytłumaczy jeszcze raz, na żywo jest o wiele prościej
sa jeszcze taki offtop nie chce zakładać nowego tematu czy jak wysokie dźwięki mi nie wychodzą dobrze to mam ćwiczyć tylko te niskie czy bardziej skupić sie na tych wysokich???
Wysłany: Nie 27 Gru, 2009 17:59
Farane napisał/a:
sa jeszcze taki offtop nie chce zakładać nowego tematu czy jak wysokie dźwięki mi nie wychodzą dobrze to mam ćwiczyć tylko te niskie czy bardziej skupić sie na tych wysokich???
I niskie i wysokie Ale zdecydowaną większośc uwagi zwróc na te niskie. Bo jak ci na dole nie będzie palic to na górze tym bardziej
www.brasserwis.art.pl już ze dwa lata tam nie wchodziłem ale przez zaproszenie p. Sebastiana Sołdrzyńskiego o wiele wiecęj ludzi uczestniczyło w dyskusji Bardzo bym (nawet napewno) byśmy chcieli żeby i do naszej dyskusji (forum) zaprosić jakiegos dobrego znanego trębacza
[ Dodano: 2009-12-30, 13:59 ]
Prośba do moderatorów
Są na to proste ćwiczenia np.Bierzesz kawałek kartki papieru przytrzymujesz i dmuchasz i puszczasz i dmuchasz tak by się utrzymała i to właśnie uruchamia przeponę
[ Dodano: 2009-12-30, 17:12 ]
Na przeponę oczywiście
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum