Instrument/y: Austria Schagerl 610L
Ustnik/i: Vincente Bach 1 1/4c
Wysłany: Czw 02 Lut, 2012 15:25 Oliwki Hetman
Witam.
Chciałbym się coś dowiedzieć na temat tych oliwek.Słyszłem o nich że są bardzo dobre ale nigdy nie testowałem.Prosze o opinie tych oliwek i doradzenie jakiegoś modelu do stalowych starszych tłoków. Z góry dziekuje i pozdrawiam
_________________ "Talent to tylko puste naczynie,które trzeba napełnić długimi godzinami ćwiczeń"
robi97trumpet, Hetman produkuje tak jak napisałeś bardzo dobre oliwki. Używam/używałem oliwek o numeracji 1, 2 i 3. Dobrze spełniają swoją role. Wiecej informacji na stronie producenta. Możesz również poczytać sobie opinie na zachodnich/amerykańskich forach.
Wysłany: Sob 04 Lut, 2012 10:36
Do stalowych tłoków dobra bedzie oliwka Hetman nr 2 albo 3, numer 2 ma zastosowanie do tłoków które czasami nie odbijają tak jak powinny, natomiast nr 3 to do instrumentów właśnie starszych gdzie same tłoki nie trzymaja dobrej kompresji, oczywiscie bez wzgledu na numeracje oliwek wszystkie oliwki zapewniają błyskawiczną akcje:) Sam osobiscie uzywam oliwkie hetman nr 1. Jak dla mnie nie ma lepdzych oliwek:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum