baran90 wątpię w to by gdziekolwiek można było znaleźć te nutki, chyba że ktoś z nudów przysiadłby i elegancko napisał. Kiedyś na niemieckich forach wyczytałem, że zainteresowani piszą do Vlado Kumpana maile o podesłanie im różnych jego ( aranżacji) nut. I sprawa wygląda tak, że kto ma szczęście temu Kumpan prześle. Ale to trzeba mieć naprawdę szczęście, bo on ciągle jest w trasie. Można też spróbować napisać do Miloslava Procházka - bo on głównie dla Kumpana pisze i komponuje. Tu masz jego stronkę z innymi nutami: http://www.mrprochazka.eu/noten.html
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
no tyle że to nie jest akurat utwór napisany specjalnie dla Vlado Kumpan'a;) jest wiele wykonań tego utworu na youtube tylko Kumpana jako przykład podałem
Mnie się najbardziej podoba motyw od 1:37, miodzio
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum