Wysłany: Czw 24 Gru, 2009 10:32 Orkiestra Reprezentacyjna Sił Powietrznych z Poznania
Taki pokaz odstawili, że mnie dech zaparło. Musicie to obejrzeć
Zauważcie że oni nie mają nut
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Wysłany: Czw 24 Gru, 2009 11:30
dobra już koniec z tymi nutami xD ;-p
ale efekt tej parady imponujący nie ?
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Wysłany: Czw 24 Gru, 2009 22:02
No ba
[ Dodano: 2009-12-25, 11:07 ]
Mi najbardziej podobają się te solówki: puzonistów, trębaczy, waltornistów i tenorzystów. A wogóle to wszyscy tam to na wysokim poziomie ;p
A w minucie 3:14 jakaś trąbka robi króciutkie shake ;D
Wysłany: Sob 26 Gru, 2009 18:48
radzi01, a co to wnosi do tematu ?? LOL To mnie rozbawiło
Instrument/y: King Legend 2070 SP
Ustnik/i: Schilke 14
Wysłany: Nie 27 Gru, 2009 02:12
W ogóle bardzo polecam wszystkim tę imprezę - Festiwal Orkiestr Wojskowych. To już nie to, co kiedyś gdzie zjeżdżały się jedne z lepszych orkiestr w Europie i z poza, ale dalej warto się wybrać i posłuchać - w ostatnim roku najbardziej zapamiętałem Orkiestrę Reprezentacyjną Policji
_________________ And a new day will dawn For those who stand long...
ahmedzik, oczywiscie wystarczy ze dana osoba przejdzie poszczegolne etapy "rekrutacji" aby zostać żołnierzem zawodowym (podoficerem) no i znajdzie sobie etat w jakiejkolwiek orkiestrze (a o to teraz trudno) a płeć nie ma tu najmniejszego znaczenia...
no w tej orkiestrze gra 4 obecnie kolesi którzy grają także u mnie w orkiestrze;) miedzy innymi ten wysoki trębacz;p no a drugi z trębaczy który tam poszedł i grał u nas od kiedy tylko pamietam pierwszy kornet to tam został przyjęty na drugi i całymi dniami siedział i pracował nad intonacią...... ale ci co dłużej tam grają to mówią ze za poprzedniego kapelmistrza brzmieli lepiej
Wysłany: Pon 28 Gru, 2009 11:33
No ten wysoki trębacz w tej solówce trąbek (minuta 6:22), to o dwie głowy od innych wyższy ciekawie to wygląda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum