Wysłany: Wto 20 Paź, 2009 18:27
Super gracie!! .. Zdolny ten wasz kapelmistrz.. .
Postawił orkiestrę na nogi i odświerzył w tak krótkim czasie ... szacunek.
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Tomaso, no kapelmistrz.....mozesz o nim poczytac na stronie naszej.... Roman Marczyński sie nazywa...
od sierpnia tamtego roku nas prowadzi i juz obaliliśmy mit orkiestry pogrzebowej jak slychac.....;];]
jest kuwa moc!!;D
_________________ "...Tu średnia zarobków to pięć tysięcy, jaka szkoda że w pięć miesięcy..."
donGURALesko
Wysłany: Wto 20 Paź, 2009 21:53
LocusT, słychać i to bardzo, ze moc jest
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Wto 20 Paź, 2009 22:13
Moc jest ale nie ma co przesadzać z mocą... Jakby nie było to nie wszystko. W kilku momentach wyszło to niestety co nie zmienia faktu, że fajnie to wam brzmi, nie ma co ukrywać. Pooglądałem i posłuchałem te wasze nagrania ze stronki. I nie powiem, może się to podobać. Na żywo pewnie tworzycie piorunujące wrażenie. Dyrygent wasz też nieźle gra i całkiem fajnie to wszystko prowadzi. Wprowadza pewne elementy show co również jest korzystne dla odbioru orkiestry.
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum