- to się nazywa nieszczęsny nałóg.
Ja paliłem z głupoty w bardzo młodym wieku ( dzisiaj bym to nazwał w szczenięcym wieku, mam nadzieję że nikogo na forum nie obraziłem, z góry przepraszam) bodajże w 4 klasie podstawowej hihi - aż do czasu ... ... ... kiedy Ojciec przyłapał mnie z fają w gębie! Tak dostałem mocne lanie, że dzisiaj przy każdej nadarzającej się okazji do wspomnień, dziękuję mu za to.
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Bolesna lekcja
Miałem tak samo tylko zamiast dostać lanie wsadzili mi całą paczkę do buzi po wypaleniu widziałem gwiazdki co parę sekund..
Powiem krótko nie warto palić...... Zostaje ten dym w środku i dusi , i dusi tyle nieszczęścia i ile kasy leci.....
Za tyle w ciągu 2-3 lat kupiłby Monette albo takich ze 2 ...
Szkodzi na oddech , powoduje raka odradzam rzucać czym prędzej....
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Pon 05 Kwi, 2010 01:45
xXPITBULLXx napisał/a:
odradzam rzucać czym prędzej....
chyba DOradzam...
pełna paczka papierosów wypalona naraz zawiera tyle nikotyny, że człowiek umiera...
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Instrument/y: Yamaha
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 3c
Wysłany: Pon 05 Kwi, 2010 09:26
Palenie na początku jest calkiem fajne lecz pozniej to wchodzi tylko w nalog i szkoda na to kasy...
W graniu raczej to nie przeszkadza
_________________ _______________________________________
Muzyka odrywa od rzeczywistości
pozwala płynąć z nurtem pięcioliniowym
sprawia iż człowiek jest
kimś więcej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum