Wysłany: Pią 18 Lis, 2011 20:58 Piosenka na wystep.
Witam.
Potrzebuje jakiejś piosenki podobno ma nie byc smutna czyli dośc żywa fajnie by bylo jakby byla znana bo mam zagrac cos przed szkola najlepiej jakby nie bylo to cos trudnego bo mam malo czasu.
Może Air On a G StringJana Sebastiana Bacha. Nie jest zbyt trudna. Ja uczę się grać dopiero 3 miesiące i utwor ten zagram. Moze nie jest bardzo dobre wykonanie i pewnie przez 99% forumowiczów byłbym skrytykowany, ale jak to mowia trening czyni mistrza. bardzo lubię ten utworek. Drugi utwor to My Way Sinatry. Tez go bardzo lubię. Mam go w 2-ch tonacjach. W tej niższej zagram be problemu, natomiast w wyższej powyżej e2 niestety nie daję rady. Nawet staram się nie próbować. Może za rok, dwa
_________________ NIGDY NIE JEDZ ŻÓŁTEGO ŚNIEGU!!!
Instrument/y: YTR 1320 ES
Ustnik/i: V. Bach 1 1/2B + booster, Amati A11 1C
Wysłany: Sob 19 Lis, 2011 14:40
Mam skądś, może nawet z tego forum bardzo prosto opracowane "The Muppet Show" co oczywiście bym Ci polecał Fajna, prosta, szybka i wesoła tytułówka z programu, którego nikomu nie potrzeba przedstawiać Brzmi ciekawie nawet jeśli grałbyś bez akompaniamentu ale bardzo łatwo może Ci ktoś zagrać akompaniament na gitarze klasycznej. Tylko te akordy co są w nutach musi grać sekundę wielką niżej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum