Pomógł: 15 razy Wiek: 16 Posty: 379 Skąd: Lipno/k. Włocławka
Wysłany: Wto 01 Cze, 2010 19:44 Pokrowiec GEWA
Witajcie! Koledzy/Koleżanki
Planuję zakup pokrowca, który mi trochę posłuży. Mam pytanie który z nich wybrać, czym tak naprawdę się różnią:
Gewa 98zł Gewa 198zł
Pokrowiec jest mi potrzebny do codziennego noszenia, a na wyjazdy orkiestrowe będę brał twardy futerał dla bezpieczeństwa w autokarze.
A może macie jakieś inne propozycje???
_________________ Pomyśl... Jakbyś grał, gdybyś przeznaczył czas spędzony przed komputerem na doskonalenie się na trąbce???
Myślę Kolego, że obojętnie który wybierzesz to będziesz zadowolony. Różnica apropo tych pokrowców jest taka, że ten droższy jest wzmocniony wkładką z włókna szklanego oraz pianką tapicerską, która dodatkowo chroni instrument działając jak futerał. Są z resztą opisy pod pokrowcami więc poczytaj. No i główna różnica to cena Jeśli miałbym podać alternatywę dla tych pokrowców polecam firmę PROTEC Sam zobacz W Polsce dystrybucją tej firmy zajmuje się Michał Piotrowski w Bydgoszczy więc gdybyś był zainteresowany odsyłam na jego stronę i proponuję kontakt telefoniczny Tutaj link do stronki
Sam posiadam futerał PROTEC na 3 trąbki - duża wygodna torba gdzie wszystko się mieści! Idealna w podróże i nie tylko! Instrument bardzo dobrze zabezpieczony! Polecam
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Instrument/y: Kanstul ZKT-1537 S
Ustnik/i: Stomvi 2c Megatone z tytanowym rantem
Wysłany: Wto 01 Cze, 2010 22:34
Ja mam Proteca http://www.protecmusic.co...ubCategoryID=26 Jestem zadowolony w 100%. Bardzo mocny, wygodny, duże keiszenie na nuty A4, i kupe innych pierdołów. Polecam troche wiecej wydac, ale jak to sie mowi. Raz a porządne.:)
http://www.thomann.de/pl/...ete_schwarz.htm
Polecam futerały tego typu bardzo dobra jakość choć niektóre dość wygórowane cenowo ale się opłaca
wygodne szczególnie jeśli ktoś dużo podróżuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum