Instrument/y: Getzen 300series
Ustnik/i: Bach 7C,3C, Kelly 3C
Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 12:27 Pokrowiec
Witam. Nie moge znaleźc w necie na allegro i na music-concept.pl przeciw potników do trąbki nie wiem dokładnie jak to sie nazywa, inni na to mówie tez majtki do trąbki. Zakłada sie to na blaszke gdzie sie trzyma lewa dłoń, aby się ręka nie pociła. Ja to mam ale juz lekko przestarzale wiec musze kupic nowe. Wie może ktoś gdzie takie coś dostane?
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Nie 16 Lis, 2008 17:30
ja mam skórkę Bacha zawiązywaną na coś w rodzaju sznurowadła
używam bo niszczę swoim potem instrument... :/
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Wysłany: Pon 17 Lis, 2008 14:21
nie tłumią, chyba że są strasznie grube i przylegają, to tak. różne są typy.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Temat przestażały ale może komuś się przyda. Nazywa się to skórka na wentyle. Fajna rzecz, ale skórki z Yamahy powodują schodzenie lakieru, bo są one moczone w kwasie który nie jest jakoś odizolowany i przesiąka przez co lakier schodzi. Fajne skórki są u Zygmunta, mają folię w środku i są dobre, kosztują chyba 20-25 zł.
Wysłany: Sro 25 Lis, 2009 23:59
skórki Bacha są dobre, i wiązane (nie niszczą lakieru)
Instrument/y: Bach Stradivarius 37 ML
Ustnik/i: Warburton
Wysłany: Nie 29 Lis, 2009 18:36
tu jest dobra osłona sam taką zakupiłem ... jak dla mnie idealna ...zarówno jakoś jak i cena 0o
allegro.pl/item826145051_skorzana_oslona_wentyli_do_trabki_dobra_cena.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum