Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Wto 26 Paź, 2010 20:46 Polifonia GSM
Zgodnie z propozycją zamieszczam temat, w którym zachęcam do wrzucania gadżetów do telefonów komórkowych własnej produkcji. Jak macie jakieś ciekawe dzwonki, sygnały sms, tapety, motywy i inne to wrzucajcie. Można wrzucić coś nagranego przez siebie albo obrobionego z innego utworu (np. jakiś fragment). Oczywiście temat przewodni to trąbka. Dla przykładu wrzucam swoje propozycje. Pozdrawiam
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
Muszę powiedzieć, że o ile tuner jest kiepski i raczej to gadżet niż pomoc, o tyle metronom już może się przydać. Można nim chociażby sprawdzić sobie tempo utworu. Oczywiście ćwiczyć z nim też można. Na mojej Nokii działa bez zarzutu. Polecam.
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Nie 20 Mar, 2011 21:28
Koledzy i koleżanki, muszę was przeprosić, ale podane przeze mnie programy są krótko mówiąc do kitu. Na telefonie działają dobrze, ale same w sobie są mocno niedokładne. Popróbowałem trochę i stwierdzam, że do użytku muzycznego są niewystarczające. Jeszcze raz bardzo przepraszam.
Żeby się zrehabilitować wrzucam już porządniejszą aplikację metronomu razem z powiedzmy "tunerem" (nie pokazuje stroju ale daje dowolny dźwięk do nastrojenia się). Program napisany dla systemu Symbian s60v5. I tu mogę z całą pewnością powiedzieć, że to już jak najbardziej nadaje się do użytku muzycznego.
Wrzucam również aplikację pianina na komórkę - przydatna sprawa dla początkujących trębaczy, którzy nie mają w domu żadnego innego grającego sprzętu niż trąbka, a nie potrafią jeszcze zlokalizować wysokości dźwięku na trąbce.
Pliki gotowe do ściągnięcia.
Pozdrawiam i życzę owocnego korzystania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum