Wysłany: Sob 04 Gru, 2010 21:57 Pomóżcie- Polonistka dręczy ;)
Mam problem... Ma ktoś z was może taki zbiór trenów Jana Kochanowskiego??? Na poniedziałek muszę umieć tren XIV. Szukałem w necie, ale tam niby XIV tren, a jeden różni się od drugiego. Jakby ktoś mógł zeskanować ten XIV tren i wysłać na maila, byłbym bardzo wdzięczny tobi3776@wp.pl
_________________ Pomyśl... Jakbyś grał, gdybyś przeznaczył czas spędzony przed komputerem na doskonalenie się na trąbce???
Instrument/y: B&S 535 S
Ustnik/i: B&S 7C i Arnolds & Sons 3C
Wysłany: Nie 05 Gru, 2010 00:50
Gdzieś w mojej biblioteczce mam tą książkę, ale z racji, ze już późno nie będę ich teraz szukał. Przypomnij mi jutro na gadu-gadu(w profilu), bo znając życie to zapomnę.
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 22:23
nie mam akurat Trenów. dobrze, że nie macie Snu - Trenu XIX... (dłuższy od wszystkich pozostałych razem wziętych)
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum