To już 40 lat minęło i jeszcze 2 gry na trąbkach, na innych nie potrafiłem.
Perkusja - brak synchronizacji rąk i nóg,
akordeon - nie mogły sie pogodzić ręce lewa z prawą,
mandolina - trochę pitoliłem w podstawówce, ale nie mogłem pojąć do czego są progi
[ Dodano: 2007-08-29, 23:27 ]
gitara - plątały mi się palce
Witam kolegów po fachu :grin: właśnie takiego forum szukałem! na trąbce gram dopiero 2 lata ale conieco o tym wiem, więc będe szczęśliwy jeśli będe mógł komuś pomóc. Oczywiście jakby co to pomóżcie też mi
Musze napisać, że jestem bardzo zadowolony jak przeglądam to forum, bo w podpisach mogę wyczytać fajne informacje, np, "Nie przestawaj trąbić Mlodzian", albo "Najlepszy trębacz to Mlodzian", no ja raczej najlepszy nie jestem, ale dzięki :grin:
Siamano!!! Mam na imię Conrad I witam wszystkich Trębaczy oraz Trębaczki :smile: hehe mam nadzieje ze bedzie sie milo gadalo na tematu dotyczace trabki pzdr.
_________________ Życie jest jak trąbka w orkiestrze jazzowej. Jeśli nic w nią nie tchniesz, nic z niej nie wyjdzie.
Louis Armstrong (1901–1971)
Hihi, to jeszcze jedna osoba z 1990
Witam wszystkich na trąbce gram od 5 lat w szkole muz w białym
4 lata 1 st. no i 2 st. wytrzymałem 1 rok, żałuje że zrezygnowałem ale zaczynało robić się cieżko, pomogła troche presja rodziców ;/
Po 4 miesięcznej przerwie porbuje powrocic do dawnej świetności.
Pozdro
P@wę
Trochę za późno ale lepiej późno niż później jak miałem ok 8 lat grałem na keyboardzie ale potem jakoś przestałem grać teraz przerzuciłem się na trąbkę i odpowiada mi to . A i na keyboardzie grałem jakieś 2 lata lub więcej.
Instrument/y: Roy Benson
Wysłany: Pon 17 Gru, 2007 15:21
Witam wszystkich co prawda nie jestem nowy. Miałem już tu konto ale skasowali mi bo nie wchodzilem tu czesto i po tym sie obrazilem na regulamin ale jestem znowu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum