Baaaaaaandziorno!!
Witam wszystkich Forumowiczów gorąco. Gram na tenorhornach i barytonhornach już od 6 lat ;]
Pragnę odnaleźć tu ludzi, z którymi można swobodnie pogadać na różne tematy. PZDR
_________________ Per Aspera ad Astra!
OSP Góra Św. Małgorzaty
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Nie 13 Gru, 2009 15:36
tutaj rozmawiamy głównie na tematy muzyczne. witaj
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Instrument/y: Yamaha Xeno YTR-8335S ;Conn Director
Ustnik/i: GR ; Yamaha
Wysłany: Nie 27 Gru, 2009 23:33
Witam wszystkich forumowiczów! Na trąbce gram 13 lat. W wolnej chwili postaram się podzielić z wami swoimi spostrzeżeniami co do gry na tym pięknym a zarazem bardzo trudnym instrumencie.
Pozdrawiam!
Wysłany: Pon 28 Gru, 2009 00:20
Witaj cieszę się, że odnalazłeś nasze forum, mam nadzieję że i na nim się odnajdziesz.
wszelkie posty na temat mile widziane
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Instrument/y: B&S 535 S
Ustnik/i: B&S 7C i Arnolds & Sons 3C
Wysłany: Wto 29 Gru, 2009 14:37
Witamy
I zapraszamy do udzielania się na forum i samego czytania ciekawych tematów, bo wiele rzeczy o których na forum przeczytałem lub o które się zapytałem bardzo mi pomogły a nawet trochę dokształciły
Wysłany: Sro 06 Sty, 2010 20:13
Witajcie
mam nadzieję, że się rozwiniecie na naszym forum.
Witam wszystkich , na imię mam Arek i gram od roku na rogu myśliwskim i od 3 miesięcy na trąbce.
Oczywiście uczę się gry na tych instrumentach:) rogu używam tylko na polowaniach i uroczystościach myśliwskich zaś trąbki praktycznie zawsze. Jak na razie nie jestem w żadnej orkiestrze posiadam trąbkę yamahę , róg wentylowy Steinbacha oraz 2 sygnałówki: kuhl & hoyer i nadzwyczajna ponadczasową sygnałke pszczyńską :)pozdrawiam i służę rada w kwestii sygnałów myśliwskich
Wysłany: Sob 09 Sty, 2010 01:25
i ja dołączam się do powitań. życzę przyjemnego i owocnego korzystania z forum.
_________________ Talent ?
- to suma poświęconego czasu i cierpliwości w pracy
nad daną twórczością.
---------------------------------
Wyciągaj zawsze pierwszy rękę na zgodę ,
ale zawsze racjonalnie,
to owocuje !
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 20:00
gosix_112, witam i życzę miłego korzystania z forum.
Witajcie,
na trąbce gram od dwóch dni, ale mam silne postanowienie zgłębienia choć trochę tej sztuki. Jaki będzie efekt - zobaczymy.
Dodam, że o czterdziestych urodzinach daawno już zapomniałem. Na naukę jednak nigdy nie jest za późno. Chyba...
Pozdrawiam serdecznie wszystkich Forumowiczów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum