Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Sro 24 Lut, 2010 23:28
witajcie Szymon, szacun dla Ciebie, naprawdę. masz jakiegoś nauczyciela czy mentora? na początku łatwo popełnić błędy, które potem ciężko jest wyeliminować... życzę powodzenia i mam nadzieję,ze to forum rozjaśni przynajmniej trochę niejasności w związku z tym wspaniałym instrumentem.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Wysłany: Pon 19 Kwi, 2010 00:55
powitać! Polmuz zacna firma
życzę przyjemnego i owocnego korzystania z forum. i dzielenia sie swoimi wątpliwościami, pytaniami i doświadczeniem.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Wysłany: Sro 21 Kwi, 2010 23:54
Witam również. życzę miłego korzystania ze strony. i owocnego
ale żadnego latania z ciupagą!
Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Czw 22 Kwi, 2010 09:05
Witam wszystkich nowych użytkowników. Z tego co pamiętam to jak się tu zapisywałem to jakoś mi umknęło żeby się tu przywitać, więc robię to teraz Lepiej późno niż wcale.
Mam taką propozycję. Ponieważ jest to forum trębaczy to może zróbmy sobie takie muzyczne przywitanie, np. każdy oprócz paru słów przywitania niech wrzuci jakiś fragment muzyczny od siebie. Mógłby to być dowolny utwór, chociaż nie ukrywam, że dobrze by było sprowadzić tą formę muzyczną do jednego rodzaju.
Ponieważ wszyscy gramy na trąbkach to może niech to będzie jakaś dowolna fanfara (nawet skomponowana przez siebie). Fajnie by to wyglądało: "cześć jestem tu nowy" i obok muzyczka z fanfarą Oczywiście sprawa fanfary była by nieobowiązkowa, bo nie każdy musi mieć sprzęt i możliwości nagrania. Ot taki tylko mały zwyczaj z tego zrobić.
Co wy na to?
Pozdrawiam
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
Wysłany: Pon 02 Sie, 2010 20:36
witam wszystkich nowych napiszcie coś o sobie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum