Witam wszystich forumowiczów. Dzisiaj wpadłem na to forum szukając nut i przyznam że jestem pod wrażeniem. Trąbka byla moim marzeniem od dzieciństwa, ktore sie spelniło pol roku temu. Kupilem starego Polmuza i z pomocą kolegi zaglębiam sie w tajniki muzykowania. Nie trace zapału, ale czasem trace dech;) Mam nadzieje że pomożecie mi rozwijać moją pasję. Pozdrawiam wszystkich muzykow!
Siemka trąbkarzom!!! Ja zarejestrowałem się na trumpet.art.pl juz bardzo dawno, ale zapomnialem o nim... soryy.... i sie nie przywitałem... za to tez sory... tak wogole jestem Bartek
Czesc! Nazywam się Teresa, ale wole zdrobnienie Tesia. Na art.pl jestem zarejestrowana od dawna, a dzis znalazlam cos tylko dla trebaczy!!! Pozdrawiam zalozyciela!!
_________________ Kiks to życie! Nie kiksujesz nie żyjesz!
Witam Wszystkich:) Jestem Jarek. Trąbka jest moim wielkim marzeniem które jak na razie sie nie spełniło, bardzo lubie słuchać melodii wygrywanych na tym instrumencie i zawsze bardzo chcialem sie nauczyc, niestety jak na razie nie bylo okazji. Ale może kiedys
Witojcie wszyscy!!! Jestem ciekaw jak przedstawia się struktura wieku tego forum, czy są tu forumowicze "bardziej wiekowo zaawansowani"?(np powyżej 40-stki)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum